torstai 6. tammikuuta 2011

Combattii, hui!

Kuntosalimme kevään tuntikalenteriin oli ilmestynyt uusi tunti Combatmix ja totta kai se piti lähteä tsekkaamaan! Ja aivan uskomatonta menoahan se sitten olikin. Hieman enemmänhän tuosta olisi varmaan saanut irti jos ei takana olisi yli kuukauden liikuntataukoa ja tätä penteleen takaisin tullutta painoa :P

Syke paineli koko ajan reilusti yli 170:nen, joten piti vähän himmailla. Olis kyllä ollut kivaa vetää täysillä niin olisi saanut kunnolla purettua noita patoutumia...

Muutenkin tuntikalenteri näytti hyvin lupaavalta ja LUPAAN itselleni myös käydä niillä rauhallisemmillakin tunneilla, kuten joogassa, body & mind-tunnilla, venyttelyssä jne.
Muitakin uusia tunteja oli tullut ja edelleen kerran kuukaudessa aion käydä katsastamassa mulle uuden tunnin enkä vain jämähtää siihen vanhaan, mieluisaan kategoriaan.

Tämä viikko on tullut vedettyä nyt ilman herkkuja (johan niitä tuli syksyn ja joulun myötä puputettuakin ihan tarpeeksi). Herkkupäivä odottaa jossain tulevaisuudessa, toivottavasti aika kaukana.
Tänään sain viimein merkkailtua syömisiä ja liikuntoja KK:hon


Tältä näyttää surullinen KK:n kaavio nyt

Huomenna varmaan odottaa vielä surullisempi näky ;(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos :)