keskiviikko 12. tammikuuta 2011

Extempore yläkroppatreeni

Lähdin pikkuneidin päiväunien aikaan extempore salille tekemään yläkroppatreeniä. Jalat on maanantain pumpista niin törkeän kipeet ettei ole mitään jakoja lähteä niitä tekemään. Varsinkin etureidet huutaa hoosiannaa rappusia alastullessa ja kyllä niitä on kotoa lähtiessä maukkaat 32kpl (no joo ei se oikeesti ole paljon, mutta nyt on...).

Treeni kulki hyvin. Alkulämmittelyt tein AMT:llä, joka on mun suursuosikki! Tätä kun on kokeillut niin ei enää tavan crosseri kelpaa :DSalilla on menossa markkinointi kamppis Dietmix-protskupatukoista ja tietysti tarjoushintaan. Pitihän niitä sit maistaa tottakai ja oli todella hyvää. Meillä oli makuna mansikka ja sit minttusuklaa. Mies söi mansikan ja mie suklaan (ylläri...). Mukavan päivän viimeisteli vielä reippailu ulkosalla pikkuneidin kanssa ja illalla oli venyttely-tunti salilla. Täytyy kyllä sanoa, että ohjattu venyttely on kyllä todella tehokasta kun vertaa siihen omaan räpiköimiseen kotona :D

Syömiset ei nyt tänään ihan natsanneet, syynä myöhään nukkuminen, joten aamupala jäi välistä.
Lounaaksi: Tortelliini-kinkku-salaatti
Päivälliseksi: Jauheliha-kasvistäytteisiä canneloneja.

Molemmat oli mulle jostain syystä uusia tuttavuuksia, mutta maistuivat kyllä tosi hyvälle! Tortelliinit oli ihan kaupasta, mutta cannelonit väsäsin itse ja niitä olikin mukava kokkailla!

1 kommentti:

  1. Ajattelin, ettetvälttämättä minun kommenttiboksistani huomaa, mutta saat mainostaa/linkittää blogiani omassa blogissani, ja oikein kiitän siitä sillä uudet lukijat kaikkialata ovat tervetulleet ;)

    VastaaPoista

Kiitos :)