lauantai 22. tammikuuta 2011

Herkku"krapula" sekä rullailua

Viime yö meni aivan surkeasti :P kaikki herkut pyörivät mahassa ja maha turposi ja kurnutti ja muuten vaan ahdisti VAIKKA heitin illalla jo yli puolet herkuista kahvinporojen kanssa roskiin niin silti!

Tänään oli taas vapaiden jälkeen paluu töihin ja siellä saikin juosta paikasta toiseen viikonlopun tyyliin. Töiden jälkeen kirppikselle kasvavalle pikkuneidille löytöjä tekemään ja sitten miehen kanssa tekemään salitreeni. Appivanhemmat oli niin kivoja että tulivat neitiä katsoon niin päästiin salille yhtä aikaa. Salin jälkeen syötiin ja lähdettiin vielä ulos reippailemaan, sillä vaikka liikuntaa oli töissä ja salilla saanutkin niin oli hirmuinen raittiin ilman puute! Että tulipas sitä kaikenlaista puuhailtua.

Eilen etsin netistä "Pilates rullaa" eli Foam roller:ia. Oon kokeillut tätä eräässä fysioterapia-tutustumisjutussa ja sen jälkeen se on välillä tullut aina mieleen kuinka ihana vekotin se onkaan ja olispas sellainen kiva! Mutta voi se hinta... mua kyllä tympii maksaa sellaisesta pötkelöstä yli 30e.www.pilateskauppa.fi

Mutta ehkäpä mä joku päivä sen raaskin ostaa. Sitä päivää odotellessa tein hieman google-tutkimuksia ja niinpä löysin ohjeet tee-se-itse-rullaan; Tarvitaan 1kpl kaulin (tahi joku muu puupötkelö) ja vaikkapa jumppamatto tai vastaava sekä kuminauhaa/ nauhaa/ nippusiteitä tms. Jumppamatto kääritään kaulimen ympäri ja kiinnitetään kuminauhalla ja avot siinäpä meillä on pilatesrulla, hinta 0e :D
Ja voi sitä autuutta kun pääsin rullailemaan!!!Täältä löytyi hyvät ohjeet rullailuun (ei kyllä kannata säikähtää niitä bodari-ukkeleiden kuvia).
Täältä löytyy muutamia ohjekuvia ilman niitä bodari-ukkeleita.Youtubessa oli myös paljon ohjeita. Tämä on ilmeisesti aika suosittua muualla maailmalla.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos :)