keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Nukkumapäivä ja mielen piristystä

Hyvin nukutti Thai-Cuben jälkeen :) 4h sain nukuttua sikeää unta ja se onkin ihan passeli määrä kun pitäisi nyt sit illalla mennä normaaliin aikaan nukkumaan (tuskin tulee ongelmaa, sillä niin paljon väsyttää jo nyt!).

Nukkumisen jälkeen käytiin koko poppoo Viherlandiassa. Mulla on joku ihme fiksaatio niiden kirkasvalolamppuihin ja ruusuhuoneeseen, jotenkin niistä saa elinvoimaa itsekin ja se ihana kasvien sekä mullan tuoksu! Pikkuneitikin tykkää ihastella kasveja sekä tietenkin viidakko-osastolla asustavia papukaijoja Kallea ja Torstia. Viherlandiasta oli tarkoitus ostaa tulppaaneja, mutta olivat sen verran kalliita siellä (ja samoja kuin marketissa), eikä sidottunakaan ollut mitään kimppuja niin ei nyt sit tullut tulppaaneja. Sen sijaan bongasin alennuksessa olevia ruusukimppuja ja niinpä suuntasin kassalle näiden kaunokaisten (?) kanssa.


Ikinä aiemmin en ole tämmöistä ruusua nähnyt ja vaikka en ole ruusu-tyyppiä niin näitä piti kuitenkin saada kun olivat niin erikoisen näköisiä. Lajike on Ranuncula, jota viljellään Suomessa vain Viherlandiassa. Satoa saadaan ympäri vuoden. Ja parastahan oli hinta, sillä n. 10kpl maksoi vain 4,95e!

Illalla olisin halunnut lähteä vielä salille treenaamaan, mutta onneksi mies puhui mut ympäri. Kävin sen sijaan vain varaamallani venyttelytunnilla ja sen jälkeen saunassa. Nyt on hyvä olla!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos :)