tiistai 18. tammikuuta 2011

Pumppii ja yökkökyökköilyä

Aikamoista on tää vuorotyöläisen elämä. Eihän tässä muuten mitään, tykkään kyllä tosi paljon työstäni ja vaihtelevista työajoista, mutta syömisrytmi on kyllä ihan hakusessa. Aamuvuorot menee kyllä ihan ok, mutta iltavuoropäivinä menee kaikki sekaisin :P yövuoroista nyt puhumattakaan.
Ennen yövuorojen teko laihdutti... no kai ne laihdutti kun ei yöllä tullut syötyä vaan juotua batteryä ja poltettua tupakkaa. Onneksi oon päässyt molemmista addiktioista eroon, tupakasta kokonaan, batteryä tulee juotua joskus. Nyt on menossa ensimmäinen yövuoro raskauden jälkeen ja nyt vasta alkaa väsyttää. Kahvinkeittimen menin kuitenkin jo lataamaan aamua varten, joten eipä sit viitsi kahvejakaan keitellä jos ei nyt aivan mahdottomaksi väsymys mene.

Tänään on ollut kyllä aivan ding dong-rytmi...
Aamupala n.10.00 (viiliä ja mysliä)
Nukkumista 11.00-13.30
Lounas n.14.30 (tonnikalasalaatti)
Pumppi 16.30-17.30
"välipala" n.18.00 (makaronilaatikkoa ja salaattia)
Päivällinen n.00.30 (lohta, salaattia ja ruisleipää)

Jotain varmaan tulee vielä tänä yönä kuitenkin syötyä, varsinkin kun koko talo on täynnä kaiken maailman herkkuja, jotka huutaa mulle -et syö mut! ;(

Päivällä kävin Pumpissa ja on se vaan mukavaa <3 Muistan kyllä vielä ensimmäisen pumppikokemukseni ja sen fiiliksen, et ei koskaan enää, et täähän on ihan tyhmää! Mutta nyt on jo mieli toinen.
Tänään olin toista kertaa uuden ohjaajan tunnilla ja tykkään kyllä hänenkin ohjauksesta ja ohjelmasta kovasti. Varsinkin selkä-setti on superia, koska siinä ei tehdä "pystypunnerruksia" (?) ollenkaan vaan ne tehdään sit ihan erikseen. Tämän vuoksi selkä-setissä voikin käyttää isompia painoja.

Tämän päivän painot:
Lämmittely: 2,5 + 1
Kyykyt: 2,5 + 1 (ensi kerralla taidan laittaa 5:set)
Rinta: 2,5 (sopiva)
Selkä: 5 (ehkä voisi laittaa vielä 1:set lisää...)
Ojentajat (ranskalaiset punnerrukset ym.): 2,5
Olkapäät: 2/1 kg käsipainot
Hauikset: 1 (ensi kerralla kokeiluun 2kg käsipainot)
Vatsa: oma paino

Huomenna lähdetään koko perhe nukkumisen ja pikkuneidin muskarin jälkeen salille, sillä on valvottu lapsiparkkipäivä ja oon saanut miehenkin houkuteltua salitreeneihin! Ja sitten olisikin taas yökkökyökköilyä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos :)