perjantai 7. tammikuuta 2011

Punnituspäivä

Tänään se sitten oli se punnituspäivä ja ei näyttänyt kauniilta ei :P Voi siis ällöö kuinka voi antaa itsensä repsahtaa noin????????
No, yritän olla itselleni armollinen ja ymmärtää kuinka vaikea syksy meidän perheellä on takana, joten jos siitä taakaksi loppujen lopuksi nyt tuli ne palanneet 10kg niin entäs sitten! Nyt vain pitää jatkaa (onneksi ei kuitenkaan aloittaa alusta) sillä samalla draivilla kuin vanhoina hyvinä aikoina.

Tässä sitten taas ihailtavaksi KK:n käyrää

Voi heppuli keppuli sentään, sanon minä!


Tänään oli töissä hyvä päivä vaikka ei noissa edellisissäkään työpäivissä mitään vikaa ole ollut. Pääsin keittiöhommiin ja taioin Juusto-broileri-keittoa eli broilerikeittoa, jossa on liemessä 1prk kevytsulatejuustoa (ja meillä töissähän ruokaa tehdään n.20 hengelle eli ei mikään pikkukattila). Jälkkäriksi sitten vähän tuhdimpaa evästä eli "riisifruttia", jonka itse kyllä ohittelin sujuvasti.
Mun työpaikan parhaimpiin etuihin (ihanien asukkaiden ja työkavereiden lisäksi) kuuluu kyllä ehdottomasti ateriaetu, joten ei tarvitse mitään omia purkkeja tai purnukoita kuljetella mukana.

 Illalla käytiin vielä koko perhe pulkkaisella kävelyretkellä ja mäenlaskussa. Oli kyllä harvinaisen mukavaa liikuntaa ja kaikki tykkäs!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos :)