tiistai 25. tammikuuta 2011

Selkävaivoja ja terveystarkastus

Näin työelämään taas palanneena päätin suunnata askeleeni työterveyteen kokonaisvaltaiseen terveystarkastukseen kun sellainen nyt sitten näkyy työetuihin kuuluvan! Lääkäriäkin kävin moikkaamassa ja häneltä sain viimein vastauksen kovasti mua vaivaavaan selkääni eli eipä muuta kuin "fasettilukkoja" rintarangan alue täys. Niinpä kotiinviemisiksi lähtikin lähete fysioterapiaan manipulaatio- ja ohjaushoitoon. On kyllä kiva saada tätä selkäprojektia etenemään, sillä mä olen niin kyllästynyt noihin selkäkipuihini, migreeniin ja niskajumeihin. Ja varsinkin kun nuo jumitukset haittaa treeneissä edistymistä niin sekös se vasta ottaakin päähän ;D

Ai ja hei, sainpas eilen lisättyä pumpissa painoja monissa lihasryhmissä JEE! Olkavarret ja olkapäätreenaus tuottaa selkäniskajumituksen takia edelleen suuria ongelmia, mutta eiköhän se nyt tästä.

Työterveyshoitajalta lähti hirmuinen lähetelista labraan kaiken maailman kokeisiin. Niiden lisäksi pitäisi käydä vielä näöntarkastuksessakin optikolla. Näiden ottamisen jälkeen olisi vielä käytävä fyssarin kuntotestissä testailemassa kuinka rapakunnossa sitä vielä ollaankaan. Pitää nyt sit harjoitella ahkerasti :D
Sen jälkeen vasta saa "tuomion" tästä naisesta, mutta sittenpähän saa projekti VoimaaHoitsulle oikein konkreettisia tuloksia ja tavoitteita.

Kaiken tämän tavallaan positiivisen asian lisäksi sain tänään oikein totaalisen muistutuksen siitä mitä voikaan kohdata kun työskentelee sairaiden ihmisten parissa. No ihan hyvin tuli tiimillä toimittua stressaavassa ja tiukassa tilanteessa. Ja niin kuin tässä ei olisi ollut riittävästi niin nähdessäni entistä työkaveria niin hän tiesi kertoa muutaman entisen hoidokin poismenosta... niinpä se kuoleman läsnäolo palasi oikein ryminällä mun elämään. Johan mä olenkin saanut elellä vain näiden vasta elämää aloittelevien pienokaisten maailmassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos :)