perjantai 11. helmikuuta 2011

Painosta ja sen tippumattomuudesta...

...tai itseasiassa sen noususta.
Kyllä korpeaa, ottaa päähän ja suoraansanoen #%&/())(/&%%# (ja tähän voitte keksiä sopivan voimasanan)!!!
Painonhan nyt sitten näkee tuolta sivupalkista ja niin paljon teki mieli tänään huijata vähäsen eikä kirjata tuota nousua ollenkaan, mutta itseänihän minä silloin pääasiassa huijaisin enkä teitä.
Miksi paino on noussut? No tietysti kun olen ollut sairas niin siksihän paino nousee! (Ja höpöhöpö! Sehän nousee siksi, että olen tunkenut niitä herkkuja suuhuni ja olen syönyt huonolla ateriarytmillä.) Minä itse olen siis "syyllinen", sairaus ehkä on vain hyvä tekosyy.

Flunssa alkaa olemaan jo hieman parempi. Mitään mahkuja salitreeniin tai mihinkään hengästyttävään liikuntaan, ei kuitenkaan vielä ole. Ulkoillakaan ei kauheasti voi kun mittari näyttää -29,5 astetta pakkasta, HUI!
Huomenna oli tarkoitus lähteä ensimmäistä kertaa elämässä laskettelemaan, mutta pakkanen taitaa siirtää suunnitelmat ja luultavasti päädymme notkumaan johonkin lämpimään kauppakeskukseen shoppailun merkeissä. Mutta vaikka liikunta ei nyt onnistukaan niin nyt otetaan syömisiin vähän asennetta. Kirjailen niitäkin tänne nyt sitten vähän enempi, sorry vaan! :)

Eilen löysin kaupasta tämmöisiä ja onpa hyviä vaikka salaattiin tai illalla naposteltavaksi! Tosin näissä on aika paljon kaloreita, ettei passaa ihan hirveästi napostella...

"Rainbow Serenade on maukas sekoitus makeita rusinoita, kirpeitä karpaloita ja maukkaita pähkinöitä. Pähkinät ovat kokonaisia ja niitä ei ole paahdettu eikä suolattu. Pähkinöissä on runsaasti rasvaa, mutta se on pääosin hyvää, pehmeää rasvaa.  (Rainbow-tuotepankki)"

2 kommenttia:

 1. Saman asian kansssa tällä kamppaillaan, paino siis noussut hiukan.. Joten kohtalotovereita löytyy.

  Ja ovat nuo pähkinä-hedelmäsekoitukset kuitenkin parempi vaihtoehto, kuin chipsit, suklaa tai muu vastaava, eikös?
  Itse ostin juuri mm. kuivattja karpaloita (sokeroimattomia) ja pähkinöitä kaapiin, herkkuhetkien varalle. Vaikka nyt koetankin olla 1,5vkoa täysin ilman herkkuja.

  VastaaPoista
 2. Noi kuivatut karpalot on kyllä tosi hyviä!
  Se on harmi, että tosi moneen tuommoiseen sekoitukseen on lisätty sokeria, miksi? Esim. Rainbown toisessa sekoituksessa (california?) taisi sokeria olla tuoteluettelossa toiseksi eniten!

  Onneksi meillä on myös lähellä Punnitse ja Säästä-kauppa ja sieltä löytyy ihania pähkinöitä, marjoja ja hedelmiä, myös sokeroimattomia! http://www.punnitse.fi/

  Mutta kyllä tää paino tästä. Nyt on kaksi päivää menty jo "tiukalla" linjalla ja kirjailtu Kiloklubiin, pallukat vihreinä loistaa :D

  VastaaPoista

Kiitos :)