lauantai 12. helmikuuta 2011

Pakkaspäivän ruokapostaus

Ei toteutunut mun kohdalla kumpikaan viikonloppu-skenaario, eli ei kauppakeskuksessa notkumista eikä sen puoleen lasketteluakaan. Kumpaakin kyllä tein vähäsen :D sillä käytiin laskettelukeskuksessa fiilistelemässä kun S ja pikkubroidi lähti rinteeseen. Itsellä ei ollut kuitenkaan sellainen olo, että olisin lähtenyt kokeilemaan, ei ollut otollinen fiilis uusille jutuille. Mä en nimittäin ikinä ole lasketellut! Ehkäpä se nyt sitten olisi sellainen to do-juttu ennen sitä kolmeakymppiä...
Pikkuneidin päiväunien jälkeen miehet meni Biltemaan ja me naiset (mie, äitee ja pikkuneiti) suunnistettiin Plantageniin. Sieltä tarttui mukaan tämmöinen:

"Idätysalustalla on helppo idättää ja kasvattaa eri lajikkeiden siemeniä versoiksi. Sopii erityisesti herneiden ja suurten siementen esim. auringonkukan idätykseen. Siementen itäessä muodostuu runsaasti hyödyllisiä vitamiineja ja kivennäisaineita. Kasvata versoja lämpimässä, 20 - 25 °C. Versot ovat valmiita 7 - 10 vrk kuluttua. (http://www.nelsongarden.fi/)
Hmm... S raukka joutuu kohta syömään ensin auringonkukan versoja ja palkkapäivän jälkeen ituja kun käyn ostamassa vielä itulaatikonkin!

Ja tätä mä himoitsen!
http://www.zengrow.com/

Päivälliseksi tehtiin ihanaa ja kevyttä

Broileripastaa
800g Broilerisuikaleita
450g Pirkka grillatut kasvikset (pakaste)
100g Pomodoro-vihannessekoitus (pakaste)
1kpl Ruoka"kerma" 7%
Vettä
Tuoretta basilikaa
Rosee-pippuria
Lämmin Sisilia Mausteseosta
Suolaa

ja lisäksi
Tuorepastaa
Raejuustoa
Salaattia

(Tahtoo paremman kameran!!!)
Koko kastikeannoksessa on 1310kcal ja siitä riittää 4-6 annokseen. Tuossa kuvan annoksessa on n.350kcal (sis. salaatin, kastikkeen, auringonkukansiemenet 1rkl, Broilerikastikkeen, pastan ja raejuuston). Ja ruuan valmistamiseen meni n.20min!
Ehkä olis voinut ottaa vähän isommankin annoksen, mutta en vielä ottaessani tiennyt noita kalorimääriä, joten vähän liian kevyeksi jäi. Pitää sit ottaa välipalaa tai jotain :D (Illalla on kyllä luvassa pähkinäkestit, joka korvaa varmaan tilannetta...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos :)