keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Testissä: Easy-Step

Uskaltauduin tänään Steppi-tunnille ja luojan kiitos, että peruin sen edeltävän Dance-tunnin pois! Veikkaan nimittäin ettei olisi Dancen jälkeen jalka paljon Stepissä noussut, sillä sen verran rupesi tunnin puolivälissä ahdistamaan (ei ollut kyllä tunnin vika).

EASY STEP - Tuntirakenne sisältää alkulämmittelyn (n. 5min), sykettä nostattavan askeltamisosuuden (n. 30 min) sekä lihaskunto- ja venyttelyosuuden. Reipastempoisen musiikin siivittämänä rakennetaan step-sarja, joka muokkautuu steppaajien osaamisen sekä edistymisen mukaan. Aloitetaan helpoilla askelsarjoilla, kaikki pääsevät hyvin alkuun. (http://www.kuntoriihi.fi/Tuntikuvaukset)

Tunti oli itsessään tosi kiva ja askeleet helppoja. Hyvin pysyi rytmissä mukana, vähän meni välillä jalat solmuun mut niinhän aina :) Aikaisemmin olin kokeillut Voimasteppiä, missä lihaskunto ja steppi-blokit vuorottelevat ja kyllä se oli enemmän mun juttu. Mua rupeaa vähän ehkä tylsistyttämään (?) tää pelkkä steppaus vaikka liikkeet olikin tosi vaihtelevia ja monipuolisia.
Kaloreita paloi himmailemalla 650kcal. Mitenkähän niillä, jotka veti ihan täysillä???

Oma jaksaminen, vointi vai mikä lie oli sitten taas toinen juttu. Janotti hirveästi, väsytti hirveästi, jalka ei noussut ja syke paukutti melkein koko ajan 170-190 vaikka himmailin ihan himona! En tiedä missä vika. Enkö ole palautunut sairastamisesta tarpeeksi vai oliko syöminen ollut liian huonoa vai mikä lie. Kiukuttanutkin on koko päivän... 


Mä tarviisin varmaan tätä
Mut veikkaan et jää saamatta kun oon ollu äkäpussi ärrimurri koko päivän, joten tuskin on jakoja... vähän sama kuin miehillä seksin kanssa, jos et oo kiltisti niin tuskin on saumoja vaan vaimo sanoo, että päätä särkee ja kääntää kylkee :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos :)