perjantai 4. helmikuuta 2011

Testissä tänään; Body&Mind

Tänään kävin testaamassa meidän salin uuden teematunnin, tai olihan se jo viime viikolla ensimmäisen kerran, mutta kun satuin silloin olemaan iltavuorossa niin eipähän päässyt.

Tuntikuvaus kertoo:  
Tunti tarjoaa kokonaisvaltaista hyvää oloa. Sisältää erilaisia kehon ja mielen tasapainoa, voimaa, liikkuvuutta ja rentoutumista sekä keskittymiskykyä edistäviä harjoitteita.
 Hmm... ja miepä tyttö se taas menin tunnille laiskottelemaan eli ottamaan oikein kunnolla rennolla otteella ja niin kuin aina niin hommiinhan sitä joutui ihan urakalla :) sillä eipä tuo yhdellä jalalla tasapainottelu, erilaisten lihaskuntoliikkeiden tekeminen, tahi aurinkotervehdykset nyt niin iisipiisejä ole, että ihan vallan lekotella saisi! Hiki tuli, kroppa taipui, venyi ja hyvä olo tuli.
Puolet tunnista oli verryttelyä ja tasapainoharjoituksia, näissä oli aika paljon viitteitä joogasta ym. Sitten oli lihaskunto-osuus n.10-15min ja liikkeet oli aikalailla pilatestyylisiä lihaskuntoliikkeitä. Viimeiseksi oli noin vartin venyttelysetti.

Tykkäsin tunnista tosi paljon ja nuutunut olo jäi salille.


Muuten tää päivä oli jokseenkin väsyttävä. Ruokailut ei tainneet ihan osua nappiin eli tuli syötyä liian vähän. Eikä se 8h työvuoro saunottajana nyt kauheasti auttanut asiassa.
Lounaana oli hernekeittoa (kevyttä) ja kotona tein päivälliseksi pangasiuksesta uunikalaa (joka sekin oli turhan kevyttä). Välipalakin jäi sitten loistavasti syömättä :P
Ei muuten meidän taloudessa varmaan tuota pangasiusta enää osteta vaikka olis kuinka halpaa, sillä en mä siitä kovin syömäkelpoista saanut vaikka kuinka maustoin. Kaikkien mausteiden altakin se kalan ominaismaku tunki läpi. Ehkäpä jollain kunnon tulisella chilillä, inkiväärillä yms. tuon olis saanut toimimaan, mutta mun pippurikermakastikkeet ei vaan toiminut yhtään... 2 filettä mulla jäi vielä käyttämättä, ehkäpä ne pitää pannulla sitten noitten edellä mainittujen chilien kanssa kokeilla, että mille maistuu. Ei niitä roskiinkaan viitsi heittää.

Body&Mind tunnin jälkeen vähäruokaisuus antoi todella merkkejä itsestään, joten kauppareissulla mukaan tarttui muutama Dietmix-proteiinipatukka, jotka sitten onnellisena puputin jo autossa. Ai että ne on hyviä! En kylläkään tiedä onko ne sitten yhtään terveellisempiä kuin vastaava määrä suklaata vai mitenköhän se menis?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos :)