keskiviikko 16. helmikuuta 2011

ToppahousuDance

Odotettu vapaapäivä alkoi murjottamisen merkeissä vaikka mikään ei varsinaisesti ollut vialla niin silti piti tehdä tikusta asiaa. Voi S raukka kun joutui kuuntelemaan mun murpatusta.
No onhan tässä elämässä nyt ollutkin stressiä yllin kyllin eikä loppua tunnu näkyvän. Yksi stressin aihe on ollut tää mun projekti ja sen etenemättömyys. Jotenkin sitä on kerennyt hävittää mielestään kuitenkin ne saavutetut -10kg. Tulee vaan murehdittua niitä palanneita kiloja harva se päivä :P Tänään kuitenkin sain tavallaan kivan muistutuksen niistä kadonneista kiloista.

Iltapäivällä kauppaan lähtiessä mun toppahousut ratkesivat ja se meinasi olla viimeinen pisara jo "loistavasti" menneelle aamulle. Raivopäänä lähdin sitten penkomaan kaapista ikivanhoja toppiksia murpattaen jo etukäteen -että ei ne mulle varmaan edes todellakaan mahdu ja kiva nyt lähteä kauppaan kun siellä jäätyy ja lapsikin on jo puettu ja se tukehtuu ja kohta en lähde yhtään mihinkään, revin nyt nämä kaikki vaatteet täältä kaapista alas, elämä on paskaa tyyliin. Yllättäen toppikset sattuivat hyllyltä käteen ensimmäisenä, joten se siitä hirveästä vaatekasasta lattialla. Toinen yllätys oli kun housut sujahtivat jalkaan aivan tuosta vaan! (Ja ovat jopa löysät!!!) Vaihtui kyllä murpatus melkein tanssiksi ja kauppareissukin sujui mukavasti.

Vuosi sitten kun aloitin tän projektin nämä kyseiset housut eivät todellakaan mahtuneet mun jalkaan ja silloin piti lähteä kaupasta ostamaan uudet (eli ne nyt ratkenneet) hiihtolomareissua varten. Jotain on kuitenkin siis vuoden aikana tullut saavutettua :) vaikka silloin kyllä kuvittelin, että painaisin tänään sen ~60kg, mutta jospa sitä sitten ensi jouluna vaaka näyttäisi tätä lukemaa.

Illalla pääsin taas palailemaan liikunnan pariin kun uskaltauduin Danceen. Siellä olikin uudet kuviot ja oli tosi hauskat askelsarjat. Tosin mun jalat ja kädet oli solmussa tsiljoona kertaa kun en niin kamalan lahjakas tuossa tanssissa ole, mutta syke nousi ja hikeä pukkasi. Kaloreita paloi 600 tunnin aikana, mikä on mun mielestä aika hyvin siitä, että teet jotain mikä on tosi kivaa! Pitää yrittää tuolle tunnille toiseenkin otteeseen ennen kuin taas ohjelma vaihtuu, mutta onhan tässä vielä 6vkoa aikaa.

Illalla pitää vielä vetää taas Pakkiksen venyttelyt oikein kunnolla niin jospa tässä rupeisi taas taipumaan. Eilenkin jaksoin venytellä yli tunnin noiden ohjeiden mukaan ja pienoista edistymistä varsinkin selän suhteen on havaittavissa. On se vaan muuten kumma kuinka voi venyttelyllä saada lihakset kipeiksi?

Flunssa? Bye bye!
Vatsatauti? Ei tullu mulle :)


Fight against the Fat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos :)