maanantai 7. helmikuuta 2011

Väsymys ja viikkoyhteenveto

Koko viikonlopun (ja oikeastaan jo perjantainkin) olen ollut todella väsynyt. Illalla on pitänyt mennä aikaisin nukkumaan, että edes jotenkuten jaksaisi herätä aamuvuoroon. Töissä on pitänyt kitata kahvia, vaikka se ei mun vatsalle sovi yhtään, jotta jaksaisi olla normaalisti duunissa. Lauantaina töiden jälkeen en jaksanut tehdä mitään :( Huono äiti makasi vain matolla lattialla peiton alla. Eilen sunnuntaina olisi ollut pumppi, mutta en jaksanut mennä, vaikka en kerennyt tuntia peruuttamaan ja siitä sit jää merkintä ja nyt mä olen sitten sairaana, tarkemmin siis flunssassa :hysteric:

Tytärkin on flunssassa ja huutaa ja yskii kaiket yöt, joten eipä tule tässä perheessä paljon nukuttua. On kyl ihanaa tää työn ja päiväkodin aloitus. Onkohan meillä sit ensi viikolla se oksennustautikin?
Huomenna olisi yökkökyökköilyä, mutta saa nähdä onko lähtijäksi, v***ttaa kun jää sitten yölisät saamatta... Liikunnat on silti mennyt onneksi ihan jees, samoin syömiset eiliseen asti. Paino oli plussaa, mutta senhän nyt jo tiesi kun edellisestä sairaudesta on vajaa viikko.

Kuntoliikkuja Toteutunut
Liikunnalla kulutettu energia 1693 kcal
Liikuntapäiviä viikossa 6 pvä
Liikuntaminuutteja viikossa 385 min

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos :)