sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Yhteisprojekti Hangosta Petsamoon!

Muutamien laihdutusbloggaajien kesken on kiertänyt ajatus yhteisestä liikuntahaasteesta. Ensimmäisenä ajatuksen taisi ilmoille heittää Kristiina omassa blogissaan. Käsittääkseni siitä lähti ajatus sitten etenemään ja Porkkanasiskon blogissa sitä pohdittiin muutamaankin otteeseen; Klik ja Klik. Ja nyt ompi sitten haastetta varten perustettu oma blogi 1160 kilometriä.

Tässä blogin alkupostaus :D

Liikuntahaasteen lähtölaukaus

Tästä nyt sitten aloitetaan kilometrien kerääminen ja sivuhaasteena myös tuntimäärien kerääminen. Mukaan matkalle ovat lähdössä blueberry, Kristiina, NettaEmilia, Danzasi, Mariska, Tiitula, iive ja allekirjoittanut. Ja vielä ehtii hyvin muitakin matkaan!
Ensimmäinen etappi kuljetaan 27.2.-2.3. välisenä aikana. Kukin siis kirjaa tahollaan ylös liikkumisensa tästä päivästä keskiviikkoon ja lähettää ne minulle keskiviikkoiltana sähköpostiin (kunhan muistan laittaa osoitteen profiiliini näkyviin...). Torstaina ensimmäinen päivitys siitä, kuinka pitkästi on kuljettu, millä tavoin ja lisäksi vielä kuinka monta tuntia on poljettu paikoillaan ja minkä lajin parissa! :D
Ja mukaan siis tosiaan vielä mahtuu! Itse aloitan matkan tänään Body Pumpin merkeissä ja keväämmällä koitan aloittaa myös juoksemisen. Ollaan Pudotuspeli-blogin kirjoittajan kanssa katsottu vieläpä samoja juoksuohjeita :D Hänen pohdintojaan juoksusta täällä. Omat juoksuaikeet on vielä hieman enemmän ajatuksen asteella, mutta tämän Kuntoplussan juoksukoulun mukaan ajattelin rueta koittamaan miltä se juokseminen maistuisi!

ja allekirjoittanut ;D

Tänään alkaa taas yövuorot ja kolme putkeen. Tuli vähän huonosti nukuttua joten saa nähdä kuinka paljon yöllä väsyttää... no pitää keksiä oikein paljon vaan tekemistä yöksi!

Muoks. pistänpä tänne vielä muistoksi itselleni illan Body Pumpin painot. Nyt on sitten ensimmäinen tunti yhteisprojektiin hankittu! Aika hyvin sain tänään lisäiltyä pumppiin noita painoja :) ja kyllä nyt huomaa kropassa, että jotain on taas tullut tehtyä. Huomenna pitäis ängetä salille ennen yövuoroa jos vaan millään pääsee...

Lämmittely: 2,5 + 1
Kyykyt: 5 + 1
Rinta: 2,5 + 1
Selkä: 5 + 1
Ojentajat (ranskalaiset punnerrukset ym.): 2,5
Olkapäät: 2/1 kg käsipainot
Hauikset: 2,5
Vatsa: oma paino

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos :)