sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Likkojen lenkki!

Nyt alkaa näkyä hieman valoa tunnelin päässä eli sairaus rupeaa pikkaisen hellittämään. :girl_pinkglassesf: Tai sit mä elän turhassa toivossa ja kuvittelen...

Mutta nyt etsitään taas asennetta ja HUOMENNA (mikshän se on aina huomenna ;D ?) palataan taas ruotuun, oltiin sitä kipeitä tai ei! Suuntana siis tulevaisuus ja nyt alkaa olla jo ajankohtaista ajatella toukokuuta ja Likkojen lenkkiä. Työporukan kanssa ollaan menossa sinne, ei nyt toki juoksemaan, mutta kuitenkin. Reitin pituus olisi 7,7km ja tarkoituksena siis mennä tuo kävellen/hölkäten tai ainakin mä meen näin.

Jos joku ei tiedä mikä Likkojen lenkki on, niin lisäinfoa täältä KLIK!
Likkojen Lenkki on leppoisa ja lämminhenkinen naisten kuntoliikuntatapahtuma, joka on täynnä liikunnan riemua ja iloa, upeaa naisenergiaa sekä huippuviihdettä.
Likkojen lenkki

En IKINÄ olisi aiemmin kuvitellut, että osallistuisin johonkin tällaiseen, mutta nyt on mieli muuttunut ja kaikki mikä voi tehdä kuntoilusta tavoitteellista ja hauskaa niin on tarpeen. Nyt sitten pitäisi alkaa "treenaamaan" tätä varten. Jotkut ne treenaa maratonille niin mie treenaan sit tänne :D Ehkäpä ensi vuonna mie osallistun juosten Naisten kympille! Ja jos tämä toteutuu niin sittenhän voisi seuraavana vuonna osallistua Finlandia marathonille, missä voi juosta myös puoli marathonin, tai 12km rantaraitin kierroksen.
Uups, no nythän tuli sitten samantien suunniteltua juu niin kuin useamman vuoden tavoitteet :P eli suunnitelmathan on nyt selvillä ööö... 5:ksi vuodeksi jos juoksisi niin kuin maratonin viimeiseksi (?)!

No nyt jäitä hattuun ja suunnittelemaan tätä ensimmäistä projektia. Juoksukoulu olisi nyt sitten tarkoitus aloittaa heti kun olen tervehtynyt tarpeeksi. Ensi viikon liikunta on vielä hyvin kevyttä, luokkaa kävely, pyöräily, soutu, crossailu, matalalla sykkeellä. Venyttelyt taas palautetaan kehiin niin oon sitten valmiimpi palaamaan tavan treeneihin ja tuohon Juoksukouluun.

Valmiita Juoksukoulu-ohjelmia löytyy netistä aika paljon. Myös useissa kevään liikunta/fitness-lehdissä on taas uudet ohjeet. Ohjeita löytyy eritasoisille juoksijoille, eri tarkoituksiin ja eri tavotteisiin.
Oman juoksukoulu-ohjeeni löysin vanhasta KuntoPlus-lehdestä ja se taitaa olla tämä sama mikä on myös netissä KLIK! Eli juoksukoulu-suunnitelma 5:delle kilometrille.

Juoksukoulu-linkkejä aloittelijoille!

KuntoPlus
Pirkka-lehti
Fit-lehti
Juoksukoulu 1,2,3 - enempi kikkailu ja tehovinkkejä
HyväTerveys
Juoksija-lehti

2 kommenttia:

  1. Hauskalta kuulostaa sinunkin juoksu/lenkkeily innostuksesi :). Uskon,että vielä pääset sinne maratonillekin asti, jos niin haluat, tsemppiä paranemiseen ja juoksun aloittamiseen! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos blueberry :)

    Kyllä mäkin uskon vaikka maratoniin jos mä vain sitten todella haluan. Nuo polvet on kyllä vielä kysymysmerkkinä, että kestävätkö juoksua, mutta kohtahan sen näkee.

    Antibiootitkin sain, joten jospa sitä tästä paranisi! :D

    VastaaPoista

Kiitos :)