tiistai 29. maaliskuuta 2011

On ihanaa olla...

Terve isolla Teellä!

Nyt on kohta kaksi viikkoa saanut treenailla ihan kunnolla. Eilen meinasi töissä sattunut äksidentti pistää meikäläisen pitkälle treenitauolle, mutta säikähdyksellä päästiin molemmat osapuolet, onneksi!
Eilen sain myös raahattua itseni ensimmäistä kertaa oikeasti sinne salille ennen töihin menoa. PikkuNeiti kun pitää joka tapauksessa (ainakin tällä hetkellä) viedä hoitoon viim. yhdeksitoista ja töihin tarvitsee lähteä vasta 12.15 niin mulle jää siinä tunnin ja vartin tyhjä tauko. Hyvin kerkesi reippaan treenin eilen tuossa ajassa tekemään kun puki kotona treenikamppeet ja laittoi kaikki salikamat muutenkin valmiiksi. Pikasuihku vielä ennen lähtöä ja auton nokka oli kohti töitä juuri silloin 12.15 :)

Tänään kokeilin sitten iltatreeniä ja vasta sieltä kotiuduinkin. Ei oo illalla treenaaminen ehkä mun juttu, mutta yritän nyt mahdollisimman paljon treenata niin, että se ei olisi mun ja tytön yhteisestä ajasta pois. Pitäisi myös aktivoida itseään liikkumaan myös tuolla ulkona yhdessä lapsen kanssa vaikkapa kävellen. No kohtahan tulee jo pyöräilykelit, joten silloin päästään taas suhaamaan kylillä ees taas!

Ruokailut on menneet viime päivinä aika surkeesti. Ateriarytmistä ei tietoakaan, kalorivajeet on liian suuret ja olen sortunut kahvipöydässä yhteen keksiin, pullaan (pieneen) ja kahteen fanipalaan. Eihän nuo pahoja ole, varsinkin kun kalorivajetta on ihan liian paljon, mutta se ärsyttää kun ei voi muka kieltäytyä kun "ei voi itselleen mitään", seli, seli ;D

Elimistössä on sellainen olo, että se kaipaisi jotenkin puhdistautumista. Vinkkejä kellään hyvistä keinoista tai tuotteista?

2 kommenttia:

 1. Mukavaa kuulla, että alat olla terveiden kirjoissa :)!
  Ja tuohan on käteväää, jos pääset noin näppärästi salille ennen töiden alkua :). Onnistuuko se edes pari kertaa viikossa? vai vaihtuuko teillä aina vuorot jne? Vuorotyö ja perhe eivät kyllä ole mitenkään erityisen mukava yhdistelmä :/ Itselläni ei esim. lapsia ole, mutta sitten eism. kolmivuorotyötä olen tehnyt liki 5v. joten tiedän miten hankalaa se on, ja kun silloin oli vaikeaa välillä järjestää aikaa silloiselle avomiehelle, saati sitten lapselle/lapsille.
  Toivottavasti kuitenkin keksit jonkun vaikaka yhteisen harrastuksen sinulle ja tytölle :).

  VastaaPoista
 2. Tuo ennen töihin menoa salitreeni oli kyllä positiivinen yllätys ja aion kyl hyödyntää aina tulevaisuudessa tuon mahdollisuuden. Työvuorot vaihtelee meillä tosi paljon. Esim. ensi viikolla mulla on neljä iltavuoroa ja seuraavalla ei yhtään.
  Mut onneksi aamuvuoropäivinä voi käyttää hyväksi sitten kuntosalin lapsiparkkia ja yövuoropäivinä voi käydä salilla ennen kuin hakee neidin pois hoidosta (jos jaksaa herätä...) ja kun tiet sulaa niin pääsee juoksemaan sekä pyöräilemään neidin kanssa :)

  VastaaPoista

Kiitos :)