perjantai 18. maaliskuuta 2011

Perjantai 13

No joo, ei nyt kalenterin mukaan mutta kuitenkin :skilletgirl:
Saunotuspäivä from hell, S sekoili Pikkuneidin päiväkotihakujen kanssa (niin minähän aivan varmasti haluan lennossa lähteä kaupungille kun olen töissä viettänyt 8h iloisesti, riisuen, pesien, saunassa istuen, nostaen, pukien ja nimeltä mainitsemattomia eritteitä käsitellen!!! ja sitäpaitsi herännyt jo ennen kuutta), päiväkodilla vedin turvalleni maahan kun sotkeuduin kiireessä kenkiini (siis uskomatonta!!!), eräs lappu piti palauttaa ja arvatkaa muistettiinko!?! Ja kaiken kruunasi tilipäivän mega-ostosreissu läheiseen hypermarkettiin kitisevän (mitä ei tosiaankaan normaalisti kaupassa edes tee) lapsen kanssa :skilletgirl:

Kauppareissu olikin kuitenkin mitä mielenkiintoisin :) Kaikkea syynättiin tarkasti ja kun piti vielä miettiä mitä kaikkea tuote sisältää sekä mitä se maksaa, niin.... Kaikki muut osastot sujuivat hyvin paitsi leikkeleet ja kinkkusuikaleet. Molemmista löytyi lisäaineettomia tuotteita, mutta mihin hintaan!!! Voisipa sanoa, että hinta oli jopa reilusti tuplat verrokkituotteeseen verrattuna. Jäi siis ostamatta ja olemme sitten toistaiseksi ilman leikkelettä ja kinkkua. Ne eivät kyllä edes ole tarpeellisia. Onneksi ostostelu helpottuu kun rupeaa tietämään mitä ei kannata ainakaan ostaa.

Uudet mysliainekset lähti myös mukaan, samoin aineet omatekoiseen salaatinkastikkeeseen ja tehohypersuperkuitusiemenviljahässäkkä-leipään. Huomenna voisikin olla kokkauspäivä kun on vapaata (tai sitten mä vaan löhöän persus homeessa tässä koneella...).

Ostoskärryyn pujahti myös Brunneby:n ihanaa lisäaineetonta mehua FunLightin tilalle ja Tuore Ananas (sillä kipuraja hinnassa oli alittunut, yli 2e/kg on liikaa, nyt vain 1,89!)

ja niinpä mä häivyn nyt tekemään lisäaineetonta päärynälimsaa siitä mehusta ja syömään ananasta :lipsrsealed: 
ja koitan kovasti unohtaa sen ketutuksen mitä vaaka näytti tänään sairastelusyöpöttelyjen johdosta ;(

2 kommenttia:

  1. Oh, kuulosta rankalta päivältä :/
    Mutta ajattele sitä huomista, vapaata, ja hyviä uusia kokkauksia tiedossa :) ainakin ne kuulostivat herkullisilta!

    VastaaPoista
  2. Ihana vapaa <3 ja jos jaksaa niin voisi urheillakin hieman niin ei tulisi ihan nolla haasteviikko :) jos vaikka kävisi kävelyllä.

    Ananas oli ihanaa, samoin oma limsa! Nyt nukkumaan niin jaksaa aamulla PikkuNeidin kanssa.

    VastaaPoista

Kiitos :)