tiistai 8. maaliskuuta 2011

S niin kuin Sairas, vaiko S niin kuin Surkee?

Sairaana yhä edelleen.
Astmalääkettä kuluu, sydän hakkaa ja kädet tärisee (ai vähän sivuvaikutuksia?). Mullahan ei varsinaisesti astmaa edes ole, mutta oon herkkä saamaan pahempia sairauksia (mm. keuhkoputkentulehdus, keuhkokuume) hengitystie-infektion jälkeen, joten kaipa niitä on sitten kiskottava.

En tiedä mitä tekisin, että tää sairastelukierre menis poikki? Syön terveellisesti, otan vitamiinini, ulkoilen, liikun ja siltikin käy aina näin... en edes pidä hirveitä kalorivajeita :P

No ehkä tää tästä helpottaa jossain vaiheessa kun kroppa on tottunut taas työpaikan pöpöihin, niistä päiväkodin pöpöistä puhumattakaan!

Kävin tänään töissä kokeilemassa vähän työntekoa, mutta kotiuduin sieltä kesken päivän pois. Ei voinut olla kun ei saanut henkee :(


Ruokarintamalla menee surkeesti, mutta nyt annan itselleni luvan mennäkin surkeesti ja sitten kun ollaan terveitä niin sit taas mennään paremmalla tatsilla. En jaksa koko aikaa kokea huonoa omaatuntoa siitä mitä suustani pistän alas. Vaikka se tarkoittaisikin plussaviikkoa. Taidankin jättää tällä viikolla punnituksen kokonaan väliin. Se voisikin olla oikeasti hyvä idea!
Vähän kateellisena luen muiden bloggajien päivityksiä onnistumisista, mutta kyllä tää tästä. Ei nää kilot ainakaan mihinkään karkaa :) eikä multa lopu aika kesken :) Mulla on koko elämä aikaa, oikeesti :)

1 kommentti:

  1. Hieno asenne sulla on sairastelusta huolimatta!
    koeta jaksaa sairaudet läpi, kyllä se kevät kohta sieltä paistaa, ja eiköän se sairastelu sitten myös lopu :)

    VastaaPoista

Kiitos :)