keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Vapaapäivä...eiku...

Tänään piti olla vapaapäivä, mutta koska ennen äitiyslomaa en ollut päässyt Näytön arvioijakoulutukseen niin sumpittiimpas mulle tuollainen sitten vapaapäivälle. Ihan kiva oli käydä pyörimässä tuolla koulunkin puolella ja hirveä opiskelukipinähän siinä syttyi. Ensi viikolla olisi vielä toinen osa tuosta koulutuksesta ja sen jälkeen minäkin pääsen ottamaan Hoidon ja huolenpidon näyttöjä vastaan.

Tämmöinen ekstrahäppeningi meinasi tehdä ihan ärsytystä mun syömisille (ja ehkä ihan pikkuisen omenapiirakan verran tekikin...), mutta kävimpä sitten testailemassa meidän kyläkaupan salaattibaarista eväät matkaan. Tosi hyvän salaatin sai tuolla tehtyä kun saa ihan itse päättää mitä siihen laitetaan ja minkä verran.
Kuitenkin tuosta salaattioivalluksesta huolimatta musta tuntuu, että ei tosiaankaan mee syömiset ihan niin kuin pitäis ja ei ne menekään, vaikka Kiloklubin pallot on vihreitä, vaikka kalorit on tosi alhaalla ja vaikka kaiken pitäisi olla tosi terveellistä, mutta silti jossain mättää... no eipä auta kuin rueta tutkailemaan, että missä.

Huomenna pitäisi kivuta vaa'alle ja mä tiedän, että se näyttää ihan tyhmiä lukuja vaikka kaiken olisi pitänyt olla kunnossa. No huomenna sit salille treenaamaan oikein kunnolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos :)