lauantai 19. maaliskuuta 2011

Vitamiineja

Core timmix! kommentoi tässä eräänä päivänä Karkkipäivä kunniaan-haaste kirjoitustani ja kirjoitteli sinne vitamiineista, erityisesti sinkistä (hänen blogi-pohdintansa samasta aiheesta täällä!). Hän oli nimittäin huomioinut tämän mun sairasteluni ja nostikin esiin pointin mikä pisti mulla vähän päässä mietityttämään... kirjoittelin hänelle nimittäin kyllä jo syöväni paljon vitamiineja, mutta en kylläkään sinkkiä.

Sitten apteekissa kuitenkin....

Ensin ajattelin nimittäin vain ostaa yksinkertaisesti sitä sinkkiä, mutta kuitenkin päädyin Elivon Moni-vitamiini-hivenainevalmisteeseen, sillä...
-se on mahdollisimman lisäaineeton
-suomalainen
-sisältää myös sitä sinkkiä ja D-vitamiinia sekä mm. seleeniä ja foolihappoa
-tuote vaikuttaa laadukkaalta ja se on suunniteltu juuri suomalaiseen tarpeeseen

Entinen monivitamiinivalmisteeni oli erään kauppaketjun omaa halpismerkkiä ja tulin nyt kuitenkin ajatelleeksi, että ehkäpä joskus se halvin ei ole se paras vaihtoehto. Voisiko kuitenkin se hieman kalliimpi hinta tarkoittaa myös sitä parempaa laatua? 

Summa summarum (?) niinpä päättelyketjuni tuloksena siis päädyin hieman kukkaronnyörejä höllentämään parempien tulosten toivossa ;D

elivo.fi

3 kommenttia:

 1. Oi, minut on mainittu... Olen imarreltu :)

  Eiköhän tuosta purkista tehoa löydy :) Joskushan voi noissa monivitamiinivalmisteissa olla pienenä miinuksena se, että toinen vitamiini saattaa heikentää toisen imeytymistä. Mutta toivotaan, että löytyy apua :)

  VastaaPoista
 2. :)

  Juu tuotakin mietin, mutta sitten ajattelin että on varmaan sama onko ne samassa pillerissä vai eri pillereissä jotka otetaan samaan aikaan ;D Kun ei musta montaa kertaa päivässä ole noita nappailemaan.

  VastaaPoista
 3. No aivan :D Tsemppiä kehon vitaminointiin :) Ja upeaa tuo, kun tarkkailet lisäaineita! Kunhan saan taas arkeni rullaamaan normaalisti, alan itsekin syynäillä tuoteselosteita vielä entistä tarkemmin. Tosin sen jälkeen, kun kaikki kevyttuotteet jäivät kauppaan, E-listakin lyhentyi. Mutta aina on vara tsempata :)

  VastaaPoista

Kiitos :)