maanantai 18. huhtikuuta 2011

Ääh, flunssaa, plaah! (ja äitinä olemis asiaa)

Flunssa taas jyllää, mutta onneksi ei niin voimakkaana ettei töihin pystyisi. Treenaamaan ei kyllä kykene, tosin huomenna toivon tähän jo muutosta kun olisi salilla lapsiparkkipäivä.

Tänään selvisi myös yksi aika helpottava juttu... Niin kuin tuolta Kuka bloggaa osiosta voipi lukea (ja monesta tekstistäkin voi päätellä) niin mullahan on reilu puolitoistavuotias lapsi ja niinpä mulla ei ole ollut kuukautisia hmm... aika pitkään aikaan. Monillahan kuukautiset saattavat alkaa heti synnytyksen jälkeen, mutta ei mulla :? Monet sanoo, että onnellinen minä, mutta kyllä se nyt pikkuhiljaa alkaisi riittämään! Edelliset menkat on nimittäin olleet syksyllä 2008!!!

Tänään sitten piti testailla, ettei vaan.... (ei nimittäin ole mitkään pikkukakkoset tässä suunnitteilla), mutta onneksi siis (tällä kertaa) ei. Nyt sitten pitäisi hommautua tutkimuksiin, että mikäs tämän rouvan hormonitoiminnassa onkaan vikana? Että vaihdevuodet ennen kolmeakymppiä? ;D
Veikkaan tämän hormonitoiminnan "uinailun" myös vaikeuttavan tätä mun "hoitsu kuntoon" prosessia, joten jotain selvyyttä asiaan kiitos!

Suklaamunista selvitty ilmiömäisellä kohtuudella (ostin niin pahoja/äkkimakeita ettei niitä voinut mässytellä) ja töissäkin pääsiäisporkkana-leivokset kunnialla ohitettu. Vaaka herjaa, en tiedä miksi, sillä vaikka syötiin viikonloppuna ravintolassa ja kotonakin hienommin, niin silti kalorit on olleet kyllä siellä 1500-1600kcal/pvä (myös suklaansyöntipäivänä!)

Ärsyttää!

Positiivista on se, että mies teki keväthuollon mun pyörälle! Kohta pääsee sitten polkemaan ihan ulkonakin :D ja toinen positiivinen juttu on, että siemenet itää vauhdilla <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos :)