tiistai 19. huhtikuuta 2011

Ja välillä on näitä päiviä

Turhauttaa isolla Teellä!!!

Syön terveellisesti, lasken kaiken, liikun monipuolisesti ja niin edelleen. Ja silti paino junnaa, jumittaa tai sahaa edestakaisin. Eikä tämä flunssakaan (taas) nyt niin kovin asiassa auta.

Tänään haaveilin jo pääseväni salille, mutta turhaan. Ei ole tässä kunnossa mitään jakoja lähteä ainakaan muutamaan päivään yhtään minnekään, joten nolla viikko liikunnasta taitaa olla tulossa.

Hädin tuskin 5kg on lähtenyt tammikuusta. No onhan sekin jo jotain, mutta enempi olisi ollut kyllä tavoitteena. Eikä asiassa todellakaan auta se, että vanha ystävä hehkuttaa Facebookissa laihtuneensa tammikuusta tähän päivään -25kg! Toki olen onnellinen hänen puolestaan, sillä tiedän hänen tehneen lujasti töitä tuon määrän eteen. Välillä vaan rupeaa miettimään, että mitä helkutan konsteja tässä nyt sitten pitäisi rueta käyttämään, että jotain tapahtuisi?!?

Olen myös kovasti miettinyt miksi haluan laihduttaa (ei, en ole jättämässä leikkiä kesken), että miksi juuri se laihtuminen tässä -elämä kuntoon-projektissa onkaan niin tärkeää? Kun onhan minulla muitakin tavoitteita. Että miksi juuri se vaa'an lukema on vaan "se juttu" joka ilostuttaa tai pistää maanrakoon?

Huomenna töiden jälkeen meidänkin keittiön oveen ilmestyy ihana kalenteri tai mikä lie onkaan, idea bongattu Corelta!
Mulla on keittiön jääkaapin ovessa paperi, johon on piirretty 56 kukkaa. Jokaisen onnistuneen päivän iltana (eli siis joka ikinen päivä, tottakai!!) saan värittää yhden kukan. Kun dietti etenee, kesä lähenee ja kukkameri ovessa kasvaa :) (Core timmix!)
Annapurnan kaapin oveen ilmestyy kimaltavia kissoja ;D myös Coren innoittamana!
En vielä tiedä mitä meidän kaapin oveen ilmestyy, mutta jotain kuitenkin. Voidaan sitten PikkuNeidin kanssa yhdessä väritellä tai liimailla...

Lääkäriaika kuitenkin "hormonihäiriöiden" vuoksi nyt saatu ja sain heti ensimmäisen vapaan ajan eli ensi viikolla (siis yllättävän äkkiä). Mielessä häilyy mitkälie häiriöt, kasvaimet, syöpä tai totta kai minulla nyt sitten on joku hirveä munasarjakiertymä tai jotain....

Voi kun joskus voisi sammuttaa tän pään...

1 kommentti:

  1. Tsemppiä!!! Pyydä lääkäriä tarkastamaan sun kilpirauhasen vointi!

    VastaaPoista

Kiitos :)