maanantai 25. huhtikuuta 2011

Liikunnan aloittelua!

Pyöräilykausi avattiin kunnolla lauantaina ennen iltavuoroa. Muksu kyytiin (pyörä, pyörä, kyytiin, kyytiin...) ja eikun polkemaan. Reittivalinta - huonoin mahdollinen! Viime kesänä ei tullut pyöräiltyä kuin tuolla kylillä niin ei oikein noista kunnon pyöräilyreiteistä ole tietoa. Kartasta sitten katselin yhtä reittiä, että joo tuolta ehkä pääsisi pyörällä tekemään semmoisen parin kilsan lenkin... no eipä ihan mennyt noin.
Niinpä sitten mentiin ensin vartti tasaista ja alamäkeä tien loppuun, huomattiin sen päättyvän siihen ja sitten eikun kipuamaan takaisin ylös. Varmaan oli viihdyttävä reissu lapsella kuunnella äidin puuskutusta ja hirveää yskimistä. Tuntui, että keuhkot tulee ulos rinnasta ;(
Töissäkin pääsi taas lenkkeilemään pitkästä aikaa, ei kyllä tuo pyörätuolinkaan työntäminen ylämäkeen ollut keuhkoille maailman parasta touhua, mutta tulipa hyvää pyllyjumppaa ;D (ja etureisijumppaa alamäessä!).

Tänään (sunnuntaina) käytiin tsippailemassa golf-kentällä kun se oli sula, mutta ei vielä auki eli ei tarvinnut palloja väistellä. Itse en golfia harrasta, mutta Siippa pelaa aktiivisesti kesäisin.

Matkalla huipulle :)
 Ja se väite, että golf ei ole urheilua ei ainakaan meidän kentällä pidä paikkaansa! Sillä siinäpä kannat selässä (tai raahaat kärryssä perässä) golf-bägiä (?) ensin yhteen suuntaan ylös ja sitten toista alas ja sitten vielä uudestaan ;D (ja ai nii, lyödäkin pitäisi ja aika tarkasti...) Lastenrattaiden työntäminen toi tämän efektin mulle elävästi selville! Työntövuoro piti nimittäin aika nopeaan luovuttaa Siipalle kun keuhkot pyrkivät taas ulos...
Kentän "huipulla"! Vasemmalla siintää laskettelukeskus.
Golf-kentällä on kyllä tosi hyvä kävellä kun nurmi joustaa kivasti. Muutama juoksuaskelkin tuli otettua ja kyllähän tuo juoksukin tuntuu jo ihan hyvältä (varsinkin kun kirmasin alamäkeen ;D ). Tarkoituksena olisi lähteä Siipan kanssa kesällä harrastamaan juoksugolfia (tai siis molemmat juoksee, mutta Siippa vaan lyö), silloin kun kentällä ei ole porukkaa (eli törkeän aikaisin aamulla), voipi tulla pikkuisen hiki kun niitä mäkiä juoksee ylös ja alas!

Salakuvaaja iski taas!
Klubilta kuvattua
(Ja paino tänään 74,3kg!!!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos :)