lauantai 23. huhtikuuta 2011

Pääsiäinen

Pääsiäinen ei ole mulle oikeastaan mikään iso juttu. Meidän perheessä sitä ei ole mitenkään juhlittu uskonnollisesti vaan ihan muuten vain vietetty aikaa perheen kesken. Tietysti silloin on kai jotain hieman parempaa pistetty pöytään ja suklaamunia on syöty, mutta ei muuta.

Joten siispä meidän pääsiäisruokapöytään läiskähti kala :) tarkemmin sanottuna "hiili"siika. Lisukkeeksi parsakaalia, maalaisranskalaisia (itsetehtyjä) ja salaattia lisukkeineen. Tämmöisen evään jälkeen pystyi muutaman palan sitä suklaatakin syömään.


Kuntokin alkaa taas olemaan jo parempi. Pääsiäistä vietettiin suursiivoamalla ja koska kaiken sotkun alta löytyi ompelukone niin sai iiven ihmetyksetkin vähän päivitystä pitkästä aikaa. Lisäksi päivä piti sisällään puistoilua, kävelylenkin ja pyöräilykauden avajaiset ;D Neidin suusta ei ole muutamaan viimeiseen päivään oikein mitään muuta kuulunutkaan kuin Pyörä, Pyörä, Pyörä! En ymmärrä miten ees tajusi pääsevänsä koko vekottimen kyytiin kun ei kai tuommoinen natiainen voi viime kesän ajeluja mitenkään muistaa???

Hurjapäät liikenteessä!
Tarkoituksena olisi nyt rueta ajelemaan paikallisen laskettelukeskuksen huipulle. Matkaa sinne on yhteensä 6,6km. Ensin n.5km normaalimaastoa ja viimeiset pari kilsaa jyrkkää mäkeä mutkitellen ylös! On se kumma jos ei ala jaloista ruutia kesän lopussa löytymään!!! ;D Aluksi tuskin pääsen huipulle asti polkemalla, mutta pikkuhiljaa, pikkuhiljaa...

Ja se paino, se oli kuitenkin tippunut edes vähäsen. Eli nyt on virallisesti se miinus 5kg tammikuusta ja -14,1kg sieltä aivan alkutilanteesta. Vielä olisi tosiaan se n.16kg jäljellä, hui! No onhan tässä onneksi sitä aikaakin ja jos sieltä lääkäristä myös löytyisi hieman apuja tähän tilanteeseen...

Tarratilanne lisääntyi siis yhdellä ompulla ja pienellä perhosella (kun ei se kävelylenkki nyt niin raskas ollut...) Huomenna taas töihin ensin iltaan ja sitten alkaakin yökköilyt.

2 kommenttia:

  1. ohohoh, onpas se sinullakin hyvin kokonaisuudessaan paino tippunut 14kg on hieno saavutus!
    Ja teidän pääsiäisruoat kuulostivat oikein hyviltä, nams! Itse rakastan kalaa melkein missä muodossa vaan, harmi vain, että yksin asuvana ihmisenä sitä tulee laitettua ihan liian harvoin :/

    VastaaPoista
  2. Miulla on tässä oikeastaan tämmöinen kala-projekti. Kun tykkään kuitenkin kalasta, mutta en oikein osaa tehdä sitä.
    Tää kala oli tosin ihan kaupan valmistiskiltä kun eihän kerrostalossa voi tämmöistä tehdä ;D Mutta opettelussa siis muutkin kalat kuin lohi!

    VastaaPoista

Kiitos :)