tiistai 5. huhtikuuta 2011

Se on hyvä että

Treeni kulkee ja sehän kulkee!!!

Juoksutreeni etenee vauhdilla. Tänään koitin juosta taas vähän pidemmälle matolla ja 1½km meni ihan heittämällä! Olisin jaksanut vielä pidemmällekin, mutta jalkatreeni odotti joten ei viitsinyt ihan loppuun vetää. Tietkin sulaa ihan mieletöntä tahtia ja niimpä osa treeneistä mitä ilmeisemmin siirtyy ulkosalle tai sitten treenit vaan lisääntyy :)
Salilla painot nousee hyvin ja vaikka treenaan raskaasti (mulle) niin silti tekeminen salilla ei tunnu pakkopullalta tai väkinäiseltä. Huomenna olis yläkroppatreenin vuoro. Saa nähdä onko sen jälkeen samanlainen olo... pitää nyt töiden jälkeen helliä selkää. Vähän rullailla ja venyttellä niin josko se auttaisi.
Eilen en päässyt mihinkään jumppailemaan niin otin sitten pikatreenit pitkästä aikaa kotona. Zumbaa 20min express + 15min Flat Abs. PikkuNeiti zumbaili mukana :) Ihan hauskaa oli ja kivasti paloi kaloreitakin, sykkeet 140-170 :)

Töissä on jostain syystä hirmu kiirusta :( tuntuu ettei kerkeä minnekään... tänäänkin meni ylitöiksi, plaah.

Huomenna yritän keretä kehonkoostumusmittaukseen, Inbody-mittaus olis tarjolla parin viikon päästä...

Kesää odotellessa...
Kuva täältä


2 kommenttia:

  1. Mahtavaa kuulla että juoksu kulkee noin kivasti :)
    lumien sulamista täälläkin odotetaan tosi innoissaan, pääsee kunnolla juoksentelemaan tuonne teille, ei tarvitse joka askeleella pelätä kaatumista.
    ps. unohditko sen laukkuhaasteen ;D vai onko multa mennyt se postaus jotenkin ohi?

    VastaaPoista
  2. En oo unohtanut, mutta ei oo ollut tässä aikaa sitä toteuttaa ;D Kiire, kiire, kiire ja kun haluun laittaa kuvat yms.

    VastaaPoista

Kiitos :)