tiistai 26. huhtikuuta 2011

Viikko1 päivä1, hei tästä on hyvä jatkaa!

Loistava aloitus tehoviikoille!

Yövuorot tuovat hieman haastetta aina elämään, mutta huolellinen suunnittelu pitää homman kasassa (ja jos ei pidä niin sitten sovelletaan (ja joskus annetaan itselle anteeksi)). Työvuoro loppui ma aamuna 07.15. Kotona 07.45 ja hiljaiset oli tienoot. Muksu päiväksi hoitoon ja itse unille. Herätyskello soi 15.15 niin kerkesi vähän aamupalaa syömään ja sitten pyörän selkään hakemaan neitiä hoidosta. Sää pyöräilyyn mitä ihanin! Polkuaika 35min ja kilometrejä taittui 7, tosin meiltä hoitoon ja takaisin ei ole kuin 4km, joten tehtiin muutaman kilsan ylimääräinen kiepautus tuossa ;D Kotona siivousta ja appivanhempien vierailua ennen seuraavaa yötä. Appiksien kanssa suunniteltiin viljelyplänttiä, että mitäs sinne nyt sitten laitettaisiinkaan ja kaipa sitä viljelyä pitäisi vähän opetellakin? Vai eikö siihen riittäisi, että a)ostaa siemenet, b)ripottelee ne sinne pläntille, c)kastelee, d)ottaa joskus rikkaruohoja pois, e)korjaa sadon ;D Oliski noin helppoa!

Pikkaisen nukuttaa viime yötä enempi, mutta eiköhän tää tästä ja jos ei niin sitten vähän kahvia kitusiin, venyttelyä, kotijoogaa ja jumppaa. Niillä kyllä pysyy hereillä!

Huomenna olisi tiedossa (oman jaksamisen mukaan, kun nuo yöt ei kuitenkaan maailman helpoimpia ole) ensin pyöräilyä, nyt vaan (kai?) se 4km ja sitten salitreeni (ekaa kertaa kokeilemaan uutta ohjelmaa!). Sit olis vielä jäljellä yks yö...

Kuva Flickr
Liikuntaa ajattelin tällä viikolla tehdä about näin:
Ma (yövuoro): Pyöräily 35min
Ti (yövuoro): Pyöräily n.20min, saliharjoittelu 60min
Ke (nukkumapäivä): Vauhtikestävyysliikuntaa 40-50min eli varmaan juoksemaan...
To (vapaa): Saliharjoittelu 60min
Pe (vapaa): Pyöräily/kävely tms.
La (iltavuoro): vp?
Su (iltavuoro): vp?

Syömiset on rullannut ihan ok. Vähän liian hintsusti meinaa noita kaloreita tulla, joten siihen pitää panostaa enempi.

Aamulla olis tiedossa se lääkäri... jännittää... toivotaan että se on vaan joku hormonihäiriöjutska, joka korjaantuu pikkuisella lääkekuurilla ja that's it...

4 kommenttia:

 1. Mä voisin lahjoittaa sulle kaloreita :D
  Mulle on jäänyt tuosta sairastamisesta päälle vähän liika syöminen.. Meinaa kokoajan vetää sinne 1800-1900 kaloriin. Tavoite olisi pitää se siellä 1500-1700 välissä. Nyt olen kyllä jo muutaman päivän onnistunut pitämään sen tuossa 1700, eli parempaan suuntaan.
  Enpä kyllä kahdehdi sua, itsekin vuorotyöttä tehneenä, niiin sen, ja kaiken elämän yhteensovittaminen osaa välillä olla hankalaa, tsemppiä siis sinne!

  VastaaPoista
 2. Juu ei ole aina vuorotyöläisenä helppoa, mutta kyllä tää tästä menee. Pitää vain kuunnella itseään ja miettiä sitten että mikä on tänään tärkeintä.
  Mulla ei tee yhtään tiukkaa noiden kaloreiden kanssa :O Helposti jäisi jonnekin tonnin pintaan ja hirveällä pinnistyksellä saan sen 1300-1500 ei hyvä sekään ;(

  VastaaPoista
 3. Joo, ei, liian matalatkaan kalorit ei ole hyvä, se ei edistä laihtumista yhtään,vaikka niin valitettavan moni ajatteleekin :/

  VastaaPoista
 4. Joo ei kyllä edistä yhtään ja sitten tulee paljon helpommin niitä ei-toivottuja-mielitekoja ja riistäytynyttä syömistä :( joka sitten loppupelissä saattaa sabotoida koko viikon vajeen!

  VastaaPoista

Kiitos :)