perjantai 29. huhtikuuta 2011

Viikko1 päivä4, ja huonosti menee :(

On tääkin mukamas jokin tehoviikko :( Tekishän sitä vaikka mitä, mutta pää sanoo pum pum pum ja oksettaa ;S Särkylääkkeillä pystyy olemaan suht ok, mutta urheilemaan ei taaskaan ole mitään jakoja! Ja kun haastekin on loppumassa ja pitäisi se viimeinen suoritus edes saada täyteen. No huomenna jos olis jo hormonit tasaantuneet (ja ei, en vedä mitään mömmöjä vaan kyse on ihan lääkärin määräämästä progesteroni-hormonista kuukautisten puuttumisen takia), jotta pääsisi edes lenkille. Huomenna saa ehkä tietoon myös kilpirauhas-kokeiden tulokset, hui!

Tänään sain aikaiseksi kokeilla kameran uutta telinettä ja itselaukaisua. Kyllä vaan, kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa... no tiedän että edistymistä on tapahtunut ja nämä kuvat jääkööt muistoksi sekä vertailukohdaksi. Sitä vielä harkitsen, että julkaisenkohan ne nyt täällä vai en... pyllykuvat nyt ainakin saa jäädä "hetkeksi" ;D (ainakin siksi hetkeksi, että löytyy jo jotain paremman näköistä esittelemistä heti perään)
Harmi kun en silloin tammikuussa ottanut mitään kuvia niin voisi vähän vertailla...

Vanhat housut, jotka pahimmillaan meni päälle just ja just (viime kevättalvella siis 2010) ja oikein napit naukui, joulun tienoilla 2010 ja tammikuussa 2011 ne oli käytössä muutaman kerran, mutta nyt tippuuvat jalasta ;D hip hei! Ja näähän on tietysti strechiä, joten venyyvät ja paukkuuvat sen aika monta senttiä vielä lisää...

Viime kesänä ostetut tavoitefarkut, jotka silloin muuten mahtuivat kiinnikin (ja unohdetaan ne tursuavat mahamakkarat), tammikuussa eivät menneet kuin reisien puoliväliin, nyt ne sentään menee edes pyllyn yli.
Hyvä ostos kuitenkin vaikka eivät ole olleet käytössä kertaakaan, sillä maksoivat kirpparilla vaan euron ;D ja eivät oo muuten strechiä ;P

Alimmaisena vanhimmat housut, keskellä nyt mahtuvat strech-farkut ja päällimmäisenä ekat "tavoite-farkut", jotka pitäisi siis pystyä kiskomaan jalkaan juhannuksena!

Iltapalana oli ehrmannin lisäksi pari Ryvitan Dark Rye-näkkäriä, päällä avocadoa, raejuustoa ja oliiveja, NAM! Mä kyl sit rakastan avocadoa <3

Nyt pitää vaan lohduttautua, että viime kesäiseen parhaaseen kuntoon on enää jäljellä 4kg (eli enää 4kg viime syksyn törkykiloja jäljellä!!!! Jee! ;D ) ja nehän lähtee ja nopeaan! Tai ainakin toivotaan niin :D ja tahdotaan ja halutaan ja tehdään kaikki sen eteen että niin käy! Ja sitten kun se on saavutettu niin alkaakin "neitseellinen" matka kohti tavoitepainoa (jonka painoinen olen siis ollut varmaan joskus 15v sitten...)!

Tänäänkään en ostanut mitään lohduttelu-herkkuja vaikka olikin niin kurja olo (ja kaapissa on muuten suklaata ja suklaamunia, enkä oo syöny!), hip hei ja ompputarra siis ansaittu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos :)