torstai 19. toukokuuta 2011

Jotain muuta kuin omaa napaa :D ehkä?

Aloitin bloggaamisen joskus viime syksynä kun innostuin tekemään taas kaikenlaisia käsitöitä. Blogi iiven ihmetykset (hengissä edelleen, tosin päivitykset hieman harvempaan...) oli mulle iso henkireikä stressi-syksyssä kun Siippa ei ollut koskaan kotona, rahahuolet painoivat, masensi ja noh, muutenkin kaikki tuntui olevan päin peetä. Oli myös ihana lukea muiden käsityöläisten blogeja (ja uskomatonta kyllä, he ovat melkein yhtä ahkeria postaajia kuin "terveys"bloggaajatkin).

Vuoden alussa kun aloitin elämänkohennus-projektini tajusin, et hei vitsi, nettihän on täynnä myös laihdutus, liikunta, terveys, bodaus ja kuntoilublogeja. Ja siitä se ajatus sitten lähti eli jospa minäkin bloggaisin tästä urakastani (vai uudesta elämästäni?)

No koska täältä te saatte lukea minusta ihan kyllikseen asti, niin haluaisin esitellä teille ne joita minä käyn kurkkimassa :D (yritän näitä laittaa vähän jonkinlaiseen kategoriaan, kiljukaa jos olette mielestänne väärässä paikassa tai väärin "arvioin" XD )

Kuva we heart it

Ensimmäinen mitä rupesin googlettamaan oli no totta kai laihdutusbloggaajat (ja nää ei oo sit missään paremmuus tahi muussakaan kuin satunnais järjestyksessä!)

Weigh me up! Ihana blogi laihdutuksesta vielä toistaiseksi ENE:llä, saas nähdä mitä jatkossa seuraa!
Paksusta perhoseksi eli Fat Mamasta Hot Mamaksi alkaen elokuu 2010
Pudotuspeli 28v. naisen kamppailua kiloja vastaan, paremman kunnon puolesta. Tavoitteena pudottaa 39kg, ei mikään pöllömpi tavoite. Aktiivinen päivittäjä, seuraan päivittäin ja monesti useampaan otteeseen; ensin luen, sitten mietin ja sit käyn kommentoimassa ;D Ensimmäinen kunnolla seuraamani blogi.
Sokerista, kukkasista Uusi blogi mun Seuraan-listalla, vaikuttaa lupaavalta ja hauskalta.
Kadonnutta vyötäröä metsästämässä Kadehdittavan hyvin etenevä (niin kuin Pudotuspelin blueberrykin) karppaaja (?) 25-vuotias kahden tyttölapsen kotiäiti ja yhden miehen vaimoke kirjoittaa kamppailusta kiloja vastaan ja sen ohella muistakin iloista ja suruista.
Tavoitteena terveempi loppuelämä Mielettömän urakan tehnyt Manna, laihdutuksessa loppusuoralla, mutta liikunta ja terveys ovat tainneet viedä neidon sydämen? :) Taattu motivaattori! Katso vaikka täältä!
Tiitulan laatikko Kolmenkymppinen nuori nainen, joka on lähes koko ikänsä kamppaillut liikakiloja vastaan. Ajatuksia ja mietteitä elämästä ja unelmista.
Norsuemo laihduttaa Yllättäen mun listalla taas äitivoimaa eli 27-vuotias kahden pojan äiti yrittää lähestyä normaalipainoa hitaasti mutta varmasti. (ja muuten aivan törkeän hyviä ruokareseptejä ;) )
Liian läski lentämään Ihana, avoin, suora nuoren naisen laihdutusblogi.
Inner sister -- Thinner sister Vaudikas päivittäjä (ja tiputtaja), tosin tällä hetkellä tauolla :( Toivottavasti palailee taas pian messiin. Tauosta huolimatta taattu paikka listalla!
Läskitilitys Nimestäkin pääteltävää tilitystä siitä millaista on olla ylipainoinen ja mitä siitä seuraa kun kiloista yrittää päästä eroon.
Mulle kaikki heti nyt 30v rajapyykki lähestyy. Nyt täytyy löytää kapeampi vyötärö, enemmän lihaksia ja terveemmät valinnat ruokamaailmasta..mutta hyviä makuja ja elämästä nauttimista unohtamatta. Viettänyt hiljaiseloa, mutta jospa sieltä tulisi taas päivitys?

Kuva Flickr
Kuntoilu, liikunta, punttausblogit eli kunnon naisvoimaa!
Kohti unelmaa (ent. core timmix) Mielettömän ihanan ällistyttävä naispunttaaja, jonka jutut saa aina hyvälle tuulelle! Hyviä reseptejä, uusia näkökulmia perus laihduttajallekin. Ihana ihminen :) (vaikka en IRL tunnekaan) 
Maanantaisoturi Kukka Laakso Kahvakuulailua ja naisenergiaa.
Baddass Babes Kovan luokan punttimimmejä. 3 kirjoittajaa erilaisine juttuineen. Sitä toista näkökulmaa!
GoJuttaGo No kaikkihan tän nyt tietää ;) (ja kohta saamme seurata tv:stäkin)
Überlepakon laihdutus ja kuntoilutarinoita Mielettömän asenteen omaava Joanna! Täältä löytyy motivaatiota!
Tiinakki Uusi tuttavuus. Mm. punttailua ja kauneuttakin :) Blogin takana on 20-vuotias opiskelija, joka tahtoisi vielä joskus olla vahva ja lihaksikas. 
(P)uuman metsästystä Semihullu opiskelijalapsi etsii hyvää oloa ja ikuista muutosta elämäntapoihinsa. Nyt tämä "pullalla kasvatettu kakara" alkaa nauttimaan oikeaa ruokaa!
25 Quantina, joka on tehnyt mielettömän elämänmuutoksen. Voisi olla vielä tuolla laihduttaja-osiossakin, mutta itselle tällä hetkellä enempi liikuntamotivaattori :)
Polenka treenaa Treeniblogi, kahvakuulailua, ju-jutsua, salitreeniä yms. Parikymppinen liikunnasta innostunut opiskelijatyttö. 
Jonna 1983 28-vuotias fanaattinen kuntosaliharrastaja matkalla kohti täydellisempää fysiikkaa ja suurempia muskuloita :)
Jutta's blog  Fitness-nainen (ihanalla kropalla) treenaa.
Elsil Tervetuloa seuramaan fitnekseen hurahtaneen leidin off-seasonin treenejä sekä sen tuomia tuloksia ja ajatuksia!
ACE yourself Rai rai tytöstä personal traineriksi.
Liikuntafriikki Liikuntabloggaja
Tarun blogi Tavoittelee parempaa kuntoa ja isompia lihaksia. Jumppailee salilla rautojen parissa, välillä innostuu myös muusta liikunnasta. Treenausta takana 2 vuotta. Tavoitteena bf-kisat keväällä 2012.
Totuutta ja tehtävää Neitokainen, joka päätti ottaa itseään niskasta kiinni ja suunnistaa sohvannurkasta kohti sporttisempaa tulevaisuutta.

Kuva we heart it

Ekoilu, luomu ja terveysblogit
Uusi Musta-Kemikaalicoctail Marjoja ja Maskaraa kirjan kirjoittajan blogi. Parempi elämä vähemmillä myrkyillä!
HelloHelene Myöskin "dietillä", mutta terveyspainotteisesti, opiskelee Health coachiksi.
CocoVi-blogi Terveystuoteblogi
Au Naturel Au naturel pohtii kulttuuria, tyyliä, ihmisiä, ilmiöitä ja elävää elämää.
Ravintomedia Ravintomedia poimii ajankohtaisia ilmiöitä eli ruokatrendien ilmentymiä elintarvikeketjusta ja syömisen laajasta mediakentästä. Blogin tavoitteena on sovittaa aikamme ruokailmiöitä laajempaan elintarviketieteelliseen perspektiiviin.Kirjoittaja Juuso Reinikainen
Ekoloinen Ekoloinen pureskelee vihreän elämäntavan ilmiöitä, maistelee ekokaupan antimia ja hengästyy luonnon outouksista. 

Kuva we heart it

Huh, huh, onhan niitä! Epätoivo meinasi iskeä jossain välissä, mutta loppuun asti vedin ;D

Rakkaudella
Hullu wannabe supermimmi ekolaihduttaja iive

5 kommenttia:

 1. Kiitos kehuista, tässähän ihan punastuu :)
  Ja kiitos myös linkeistä :) moni noista onkin jo myös omala lukulistallani, mutta, muutama uusikin tuttavuus löytyi, ja pitää käydäkin katsastamassa tarkemmin niitä ;)

  VastaaPoista
 2. Jee, mäkin oon listalla. :D Ja juu karppaamalla edetään, tai ainakin "hyväkarpisti". :) Siitä pudotustahdista nyt sitten tiedä onko se kovin kadehdittava, Blueberryllä sellainen tosiaan onkin. ;P

  Mainio lista kyllä, meenkin tästä seuraavaksi tutkiskelemaan paria kiinnostavaa blogia. :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos kiitos <3 :) <3 :) Ja tosi huippu listaus, pitää lähteä joku päivä tutkimusretkelle noihin blogeihin! :)

  VastaaPoista
 4. Oho! Oot jo toinen ihminen, joka kiittelee mua huipusta asenteesta. Kai mulla sitten on? :D

  Kiitos kovasti listalle pääsystä!

  VastaaPoista
 5. Kiitos kehuista. :-) Tosi kiva lista, varmasti löytää uutta lukemista.

  VastaaPoista

Kiitos :)