maanantai 2. toukokuuta 2011

Viikko 1 päivä 7 mihin ne 5ja6 jäi?

Vitonen ja kutonen häipyivät taivaan tuuliin ;D sillä toisin kuin Blueberry niin minä en välttynyt Vapulta. Tosin en ollut siellä kaupassa kärräämässä niitä munkkejakaan vaan sen hoiti sujuvasti Siippa.

Mä odotan ens torstaita kuin kuuta nousevaa, sillä silloin loppuu tämä järkyttävä hormonikuuri ja en enää IKINÄ syö tämmöistä moskaa vaikka kuinka pitäis! Arvon naislukijat, osa varmaan tietää millaista on PMS tai yleensäkään ne muutamat ihanat päivät ennen Niitä tai Niiden aikana... no nyt on tässä viettetty niitä ihania hermoromahdus, kaikki itkettää, kiukuttaa yms. yms. päiviä jo aika monta (tarkalleen laskettuna 6½). Ihan niin kuin joku olis heittänyt mut vuoristorataan ihan yks kaks. Raskaanakaan ei ollut näin pahoja mielialanvaihteluita kuin nyt! (eli aika paha tilanne on, täytyy sanoa ja jos ette usko niin kysykää Siipalta, sillä se tietää, Taatusti!)

Vappunahan mun piti olla töissä, joten me juhlittiin Vappua jo perjantaina ja koska Raivomutsi sai silloin hulluuskohtauksen (ne hormonit) ja pisti kaikki muut kämpästä "pellolle" (=kauppaan) ja ryhtyi itse pesemään lattioita tiskiharjalla, niin voitte uskoa, että en illalla jättänyt niitä munkkeja syömättä... no ei se nyt niin paha ollut se munkkien syöminen, mutta la aamuna heräsin viideltä siihen ettei pää käänny oikeastaan mihinkään suuntaan (ilman aivan h*lvetinmoista kipua). Lapajumi, fasettinivel-lukko selässä tai jotain muuta vastaavaa. Parisen tuntia tekniikkapallo selän alla ja rullailua, venyttelyä, hierontaa, lääkkeitä, lisää lääkkeitä - ei auta. Niinpä nokka kohti päivystystä ja soitto töihin että ei voi minkään.
Lääkärin jälkeen tämä tyttö painui iloisesti pitsan haku reissulle ja senpä jälkeen onkin mätetty kurkusta alas kaikki mahdollinen. Tosin olen myös viettänyt yhden vuorokauden napsien Buranaa ja lihasrelaksanttia eli ollut lähinnä sängyssä taju kankaalla (ja siis syönyt aina välissä kun se taju ei ole ollut kankaalla). Sen jälkeen jo hieman rupesi helpottamaan ja könysin yökkökyökköilemään vaikka olisi ollut maanantaille asti saikkua... (makoiluks ja syömiseks se olis mennyt kotona kuitenkin)...

Yökkökyökköilyn alunkin vedin sujuvasti kaikkea ihanaa mättöä naamaan, mutta sitten istahdin perunoiden kuorimisen ajaksi katsomaan -Annan tukevaa diettiä- (voi kuinka hölmö nimi!) ja lopetin. Ensin mietin, että lopetan huomenna, mutta sitten päätin että lopetan NYT!

Joten nyt siis yövuoro loppuu sujuvasti GFG:n ohjeiden mukaisella aamupalalla ja siitäpä se sitten lähteekin taas etenemään. Toiveissa olisi, että selkä olisi huomenna jo siinä kunnossa, että pystyis jo jotain jumppailemaankin, vaikka ees kävelylle lähtemään... Tehoviikot siis jatkuvat tavoitteiden mukaisesti, vähän nyt tässä toteutus vaan ontuu... ;D mutta ei anneta sen häiritä taaskaan! Tehoviikkojen lisäksi kirjauduin GFG:hen saadakseni vähän lisäinspiraatiota, tosin en kestä jos se on taas vaan sitä "-kun mä en tykkää siitä ja siitä niin voinx mää korvata sen sillä ja sillä..." tai "apua mä söin yhden purkan, onx tää nyt ihan pilalla koko juttu??? Onneksi Kiloklubissa on hyvä Juttailijat-ketju :)


Ai ja hei, sain kuin sainkin kevään 60 liikuntahaasteen tehtyä! Uuteen onkin jo ilmottauduttu :D

6 kommenttia:

 1. Ai Annan tukeva dieetti tulee taas? :-) Hienosti vedetty liikuntahaaste!

  VastaaPoista
 2. Kai ne on jotain uusintoja tms. kun tuli tuossa puoliltaöin ;D itse en ollut ainakaan kyllä nähnyt sitä jaksoa.
  Liikuntahaaste olis vielä parempi ollut jos en ois ollut koko ajan kipeä, mutta tällä sairastelutahdilla niin ihan kiitettävä suoritus! :)
  Nyt vaan kunnon tsempillä uuteen haasteeseen!

  VastaaPoista
 3. Oi ei, otan osaa tuohon Terolut(eikö se se ollut mitä söit?)-kuuriin. Olen itsekin syönyt sitä joskus.. ja oireet tuntuvat niin tutuilta :/.
  Ja kuulostaa kumman tutulta tuo sängyssä makaaminen ja nappien popsiminen ja sen jälkeen ahmiminen, samaa tein itse, kun olin siinä munuaistulehduksessa.Onneksi ala pikkuhiljaa päästä eroon silloin kerätyistä kiloista.

  Oletko koko tuon ajan GFG-ruokavaliolla?
  Hieno saavutus kyllä tuo 60 liikuntakertaa :) !
  Itse taidan olla sen verran malttamaton, etten jaksaisi laskea niitä :P
  mutta meillä on irkissä "haaste" aina välillä, koetamme kertätä 500 liikuntaminuuttia viikossa.

  VastaaPoista
 4. Mulla noi kolmiolääkkeet tekee aina jonkin ihme ahmimiskohtauksen :( lähtee siis ihan lapasesta eikä mitään "niskasta kiinni-ottamisia" voi ajatellakaan ;( Ihme hommaa...

  Terolutit on niiiiiin persuuksista, että! Never ever again, todellakin!

  GFG:tä vedän nyt mukaellen ainakin sen kaksi viikkoa, katsotaan sitten jatkoa lisää. Poikkeuksena varmaan sunnuntaiaamun äitienpäivä aamupala tms. mutta ei silloinkaan mitään kakkua vaan ehkä leipää tai jotain puuron sijasta... (vaikka möttösiä? ;D )
  HeiaHeia on hyvä keino laskea liikuntoja (kun mä en halua laskea liikuntojen kaloreita ja niiden vaikutusta vajeeseen), sieltä on sitten hyvä koostaa juttuja. Kun olis enemmän kavereita siellä niin vois pitää jotain kisojakin tms...

  Ja paino tänä aamuna, ou nou :O no onneks se on _pääasiassa_ turvotusta....

  VastaaPoista
 5. Iive, jos haluat, niin mut saa lisätä heiaheiassa kaveriksi, löydyn nimimerkillä blue berry ;)

  VastaaPoista
 6. Meikäläinen löytyy myös omalla nimimerkillään HeiaHeiasta. :)

  VastaaPoista

Kiitos :)