keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Viikko2 Päivä3, missio Riihivuori!

Tänään päätin "ottaa härkää sarvista" ja lähdin pienten päiväunien jälkeen polkemaan kohti tavoitettani. Jostain mä sain vähän aikaa sitten ideaksi, että kesän lopussa mä pystyisin polkemaan paikallisen laskettelukeskuksen Riihivuoren huipulle. Matkaa meiltä tuonne Riihivuoren juurelle on n.5,6km ja sitä ylämäkeä huipulle (ja jyrkkää! Juurella mainostetaan mm. hinauspalvelua laskettelijoiden autoille ;D ) olisi sitten se 1,5km :O En tiedä oonko hullu, mutta yrittää aion ainakin!

No lähtötilannehan on nyt sitten se, että pääsin polkemalla rinnettä ylös 2½ tolpanmatkan verran (jotain sähkötolppia tms.) ;D eli ei kauheen hyvin, mutta kuitenkin pääsin edes vähän! Varsinkin kun tuonne vievällä tiellä on muutama ihan kiitettävä ylämäki jo ennen tuota niin eipä tuo polkukuntokaan ollut enää ihan priima. Takaisin kotiin polkiessa alkoi eiliset salitreenit tuntumaan kropassa, sillä keskivartalon koonti rupesi viimeisillä kilometreillä pettämään, joten ajoasento ei todellakaan ollut mikään järin ergonominen. Mutta hyvin jaksoin silti! Aikaa 11,2km polkemiseen meni n.45min ja kaloreita paloi 420. Ei ollenkaan paha treeni :)

Eilinen salitreeni tuntuu muutenkin kropassa, sillä "pienoista" kihelmöintiä on lihaksissa havaittavissa. Oikein innolla odotan huomista treeniä! Saakin oikein rauhassa tehdä kun neiti menee lapsiparkkiin ja Siippa on matkoilla niin ei tarvitse senkään puolesta pitää mitään kiirettä.

Syömiset on menneet tänään ihan bueno, ei ehkä nyt ihan GFG:n oppien mukaan, mutta jakauma proteiini/hiilari/rasva, näyttää hyvältä! Hiilarit pyörii siinä alle sadan ja proteiinit n. 1,5g per painokilo. Hirvee suolaisen himo on ollut tänään, niin iltapalaksi vedin sitten raejuustoa, johon pilkoin valkosipulioliiveja sekä avocadoa joukkoon. On muuten aivan mielettömän hyvää!
Päivälliseksi tein myös ihanaa linssikeittoa, johon pistin savukinkkurouhetta joukkoon. Tästä ruuasta pitää kyllä kirjoittaa ihan kuvien ja ohjeen kanssa, sillä niin hyvää se oli! Kiitos vain reseptistä Norsuemolle!

Lisäksi superhuippuihanaa päivää piristi Core timmixiltä saatu tunnustus, mun ensimmäinen <3 Kiitos!

"Tarkoitus on antaa tämä eteenpäin sellaisille blogeille, joissa on ihana käydä ja joista nauttii."

Tän tunnustuksen mä haluan ehdottomasti antaa takaisin Corelle ;D mahtavasta innoituksesta ja avusta!
Sekä Blueberrylle, jonka blogi oli ensimmäinen mitä rupesin seuraamaan :D
Myös Verililjapuuta haluan muistaa tunnustuksella, sillä hänen mahtavaa etenemistään on ollut ilo seurata!

Haluaisin antaa tän tunnustuksen vaikka kenelle muullekin, sillä kaikki bloggaajat jotka löytyvät mun "Mitä seuraan"-listalta ovat aivan mahtavia ja heidän blogejaan on ihana seurata!

1 kommentti:

  1. Ohoh, kiitos Iive! Täytyy kirjoittaa tästä huomisessa postauksessa :)

    Mutta wau, sä olet jaksanut liikkua tosi hyvin! saat olla ylpeä itsestäsi, tarroja kehiin ;).
    Se on aika huipputunne, kun kroppa kihelmöi liikunnan jälkeen, tuntee tehneensä jotain, ja lihakset nauttivat.
    Itselläni oli tänään sama tunne, juoksulenkillä tunsi, miten eilinen sali/kahvakuula treeni tuntui vielä lihaksissa.

    VastaaPoista

Kiitos :)