tiistai 10. toukokuuta 2011

Viikko3 Päivä2, I'm crazy ;)

Ihana, ihana, ihana päivä tänään <3
Hirveä hulluuskohtaus aamulla siivouksen merkeissä, mutta silleen nauttivasti siivoten, ei paiskien ja äkäillen. Kauheesti sain aikaan ja on ihanaa kun koti tuoksui puhtaalle töistä tullessa.

Neidin vein hoitoon pyörällä kun oli niin mahti ilma. Hieman taas tehtiin mutkia matkaan kun 4km muuttui melkein 9km:ksi. Takaisin tullessa tulin oikein ylämäkireittiä ja oli kyllä HIKI! Sit suihkuun, syömään, duuniin, opiskelijan ohjausta, keskustelua ja uuden työntekijän perehdytystä. Ruokatauot??? No ehkä jäi vähän huonolle tolalle tänään kun plakkarissa oli reilu 600kcal ennen iltapalaa :( Nyt on kuitenkin hyvä iltapala nassussa ja huomenna vaan "itsensä johtamis"-koulutusta :) ja sit taas vapaat, jee!

Huomenna salille reeniin jos vaan pääsee! Kyllä on eilisestä taas paikat siinä kunnossa, että tuntee tehneensä. Vatsalihastreeniin pitäis tehdä oikein kattava tutkimus eri liikkeistä kun ne on mulla "vapaavalintaisia" ;) eli siis liikkeet saa valita itse, mutta välistä ei saa jättää :D


Kuva we heart it

Puut on vihreitä, aurinko paistaa, linnut laulaa, (kohta) on kesä, ihan kohta on kesäloma! 
(ja silloin mä vaan urheilen ja urheilen ja urheilen ja nautin ja oon vaan <3 )

Ja muoks. Uuteen hulluuteen lähdetty eli tämä rouva on Kilometrikisassa mukana Kiloklubi2011 joukkueessa!

2 kommenttia:

  1. Yks hyvä vatsaliike: jalkojen nostot penkillä maaten, silleen että takapuoli on ihan reunalla tai vähän ylikin, käsillä tukea penkin reunoista pään yläpuolelta. Kyllä muuten tuntuu! Voi vielä tehostaa tekemällä pienen lantion noston yläasennossa.

    VastaaPoista
  2. Oi toi on muuten hyvä, en muistanukkaa. Joskus pumpissa ollaan tehty tuota steppilaudan päällä maaten. Mulla ei oo kyllä tuohon lantion nostoon vielä tarvetta ;D mutta kyllähän tässä koko ajan kehittyy ;D

    VastaaPoista

Kiitos :)