tiistai 10. toukokuuta 2011

Viikko3 Päivä3, Big boss?

Tänään on ollut luovimispäivä ihan kaikin puolin.
Ensin 7h koulutuksessa miettimässä aihetta Oman työn hallinta ja itsensä johtaminen (kääks!) Aihe erittäin hmmm.... laaja? Mutta kyllä ihan tarpeellinen aina mietittäväksi, varsinkin kun meidän työssä ei ole ketään "ylempää, joka käskee" vaan jokaisen on tiedettävä omat taitonsa, hommansa ja huolehdittava, että työn jälki on laadukasta, ei tuhlata resursseja ym. ym. Koulutus oli myös tosi hyvä eli ei kalvosulkeisia vaan keskustelua, ryhmätöitä sekä myöskin isossa ryhmässä toimimista ja ajatustenvaihtoa. Kiva oli tavata "toisten talojen" työntekijöitä ja kuulla vähän miten heillä hommat sujuu.

Yksi käsiteltävistä aiheista olikin sitten työhyvinvointi, mitä tää mun blogikin sivuaa. Meidän duunipaikassa on kyllä tosi hyvät edellytykset työhyvinvoinnille ja sen ylläpidolle/kehittämiselle. On liikuntaseteliä, virkistyspäivää, työnohjausta jne. Sekä ne aivan ihanat työkaverit <3 joiden kanssa ei tarvitse olla muuta kuin oma itsensä. Ei tarvitse pelätä p*skapuheita tahi muutakaan nipottamista. Asiasta sanotaan jos on aihetta ja kiitetään samoin :)

Kuva: Thai travel express
Ruoka on asettanut tänään omat haasteensa. Koulutuspäivän eväät nyt kun olivat mitä olivat... Aamupalan voitaikinapiirakan korvasin rahkalla, lounaaksi oli thai-foodia (josta jätin kevätkääryleet ja jälkiruuan syömättä) ja kahvilla tarjotun kakun sijaan söin protskupatukan. Luultavasti kalorit on taaaaaas tosi vajailla, sillä tällä hetkellä mulla on sellainen olo etten uskalla syödä mitään mitä en ole laskenut ja punninnut tai josta en nyt muuten vain tiedä kalorisisältöä :( Ihan kuin mä nyt hetkessä lihoisin jostain riisistä? ;P

Salitreeni korvautui tänään neitikäisen kevätjuhla pihaseikkailulla (tosin tulipa siinä liikuntaa siinäkin!) ja illalla käytiin vielä hakemassa hänelle isojen tyttöjen sänky <3 Huomenna siis tiedossa kovaa siivoamista, asentamista ja sisustusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos :)