sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Viikko3 Päivä7, Motivaatio 0

Viime viikosta poiketen tää viikko meni ihan, no sanotaanko nätisti, että pyllylleen. Ei liikuntoja, ei hyvää syömistä. Tai no 4päivää meni ihan ok, 2päivää ihan metsään ja huomenna skarppausyritys. Liikkumaan tuskin jaksan huomenna mennä, sillä niin paljon nytkin yössä väsyttää.

Kuva we heart it

GFG:n viimeinen päivä olisi huomenna ja jo nyt tiedän, että tulos oli puhdas nolla eli ei mitään muutosta mihinkään suuntaan (katastrofipäiviä ei ole mukaan laskettu). Siitäpä syystä motivaatio on juurikin se nolla. Energiatasot on tuon jälkeen niin alhaiset, että ei mitään jaksa tehdä. Iho on ihan karseassa kunnossa, ihottumaa, kutinaa joka paikassa ja näppylöitä naama täysi.

Toisaalta kaikkea ei voi tuonkaan piikkiin pistää, sillä edelleenkään menkkoja ei näy eikä kuulu. Ei vaikka kuinka on siivouttanut, mielialat heitelleet ja väsyttänyt. Nyt sitten omassa päässä tuleepi vain mietittyä, että jos ei ollut hormoneissa vika niin missäs sitten???

Jospa nyt tää angstaaminen (ja kahden päivän totaalinen repsahtaminen) olisi vihdoin merkki siitä, että nyt ne tulee ;D ja painonkin tippumattomuus (kävin siis vaa'assa ennen repsahdusta) johtuisi sit siitä. I hope so!

Kuva we heart it

4 kommenttia:

 1. Höh :/ Kurjaa tuollaiset jumitukset. Temppiä kovasti!

  VastaaPoista
 2. Voi ei, kuulostaa kurjalta, tsemppiä!!

  VastaaPoista
 3. Kiitos tsemppauksista <3
  Niin uskomatonta kuin se onkin niin olette tärkeitä :) vaikka en edes tunne teitä, tai siis silleen oikeesti...

  VastaaPoista

Kiitos :)