keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Viikko4 Päivä3 Salilla

Sateinen ilma on saanut meidät pysyttelemään sisätiloissa, mutta ompahan ollut aikaa (taas) siivota kotia ja pestä vähän ikkunoita. Eilinen salitreeni tuntuu aikalailla kropassa. Edellisessä postauksessa salitreeni jäikin kookoshuumassa aivan liian vähälle huomiolle, joten korjataanpas asiaa ;D

Tehoviikot on sujuneet salilla Coretimmixin eiku anteeksi siis nykyään Toppahapan (vai onks seny haba???) ;D mulle tekemällä kaksijakoisella ohjelmalla (kiitos siitä vielä kerran) kun mun uusivanha-saliohjelma ei jotenkin toiminut. Hyvästit on sanottu kaikille hilavitkuttimille ja siirrytty vapaiden painojen pariin (niin kuin olette ehkäpä joistakin epätoivoisista vuodatuksistani voineet päätellä). Treenistä on tullut paljon tehokkaampaa tai ainakin se tuntuu siltä, sillä "treenikipu" on kokonaisvaltaisempaa, sykemittarin kalorilaskenta näyttää melkein tuplia edellisiin ohjelmiin verrattuna ja noh, vaikkapa eilisen treenin jälkeen olo oli lievästi sanottuna kaikkensa antaneen oloinen, joten luulisi tehoja olevan.

Eilen kokeilin ensimmäistä kertaa kyykkyä tai oonhan mä sitä tehnyt smithissä, mutta nyt ajattelin kokeilla ihan ilman, jotta myös tukilihakset saisi töitä. Perään heitin vielä sarjan jalkaprässissä, sillä "vapaakyykkyyn" en uskaltanut kovin paljon laittaa painoja (sen verran heiluvaa ja tutisevaa hommaa se oli).
Hieman olen lukenut tuosta smithissä kyykkäämisestä ja aikalailla porukka on puolesta tai vastaan. Tiedä nyt sitten mikä olisi hyvä? No kuitenkin aion jatkaa harjoituksiani ilman smithiä aina silloin tällöin, jotta joskus voisin kyykätä ihan oikeasti ilman mitään tukijuttuja.

Eli kyseessä oleva smith on tyyliin tämmöinen

Salilla oli muutenkin hirveän hauskaa. Treeni sujui loistavasti ja sutjakkaasti. Lisäksi oli hauska kuunnella miesten juttuja kun aiheena oli rasvaprosentin ja fitness-indeksin vertailu ;D että osaa ne miehetkin!

3 kommenttia:

  1. Aaaaw, tää sun kirjoitus on niin maailman paras kiitos :) Ihan upeeta luettavaa!!! <3 Go for it girl!!! Mielettömän ihana kuulla, että nautit salilla olemisesta!! <3 En osaa paremmin kuvata fiilistä, joka tuli tän lukemisesta!!! Aalto sulle!! \0/

    VastaaPoista
  2. Kiva, että joku muukin saa teksteistäni iloa :) niin miekin saan siun teksteistä! (Kaipa riittävän monta vuotta Pohjois-Karjalassa luo jonkinlaista samankaltaista huumoria mikä uppoaa, tosin sie osaat viljellä sitä paremmin kuin mie ;D )

    VastaaPoista
  3. Erityisesti tuo, miten paljon sanoit tykkääväsi olla salilla ja osaat nauttia treenikivusta, ni se on niin helmee :D

    VastaaPoista

Kiitos :)