perjantai 20. toukokuuta 2011

Viikko4 Päivä5, hankintoja :) ja haaste

Kuukauden ihanin päivä ;D eli palkkapäivä (joka tuli ja meni.... no ei vaineskaa) Mutta kerrankin sain hankittua jotain myös itselleni!


Lukkopolkimet pyörään. Ostin semmoiset missä toisella puolella on lukot ja toinen puoli on normaali kun ei lapsen kanssa viitsi käyttää lukkoja. Kyllä nyt Riihivuoren valloitus pääsee hyvin käyntiin ;D (Montakohan kertaa kaadun ekalla kerralla???)

Salille ostin uuden puseron ja housut. Paita Reebokin ja oli alennuksessa Sokoksella. Plussaa pituudesta ja "sisätopista", joka on niin jämäkkä ettei pelkkää salitreeniä tms. tekiessä tarvitse liivejä ollenkaan. Housut oli ihan henkkamaukka-osastoa, mut semmoista urheilukangasta kuitenkin.

Urheilusta tänään lepopäivä. Sen sijaan vietin rattoisan työpäivän saunassa, kotona hiekkakakkujen tekoa ja sit shoppailemassa. Nopeasti hurahti päivä!

Huomenna alkaa kuulemma taas lämpöisät kelit <3 Suunnitelmissa salitreeni heti töiden jälkeen ja sunnuntaina olis tarkoitus hilpaista vitosen lenkki.

Ihanaa viikonloppua kaikille ja tervetuloa uusille lukijoille. On kiva että näitä jorinoita jaksaa joku muukin lukea kuin mie ite :)

Edit. bongasin blueberryltä mulle tulleen haasteen ja tää onki kinkkinen, mut pistetään tähän perään vaan!

Haaste:
Kerro
neljä positiivista asiaa omasta ulkonäöstä (EI luonteesta tai osaamisesta!!). Eiköhän me osata luetella huonoja puolia ihan tarpeeksi, kokeillaan välistä löytää jotain hyvääkin! Ei siis selityksiä että sitten kun sitä ja tätä vaan juuri NYT! Eikä tarvitse ajatella että oma kehu haisee, nyt ei ole kyse siitä!


1. Hiukset - ovat ihanat ja pitkät ja paksut, vaikka juuri nyt kaipaisivatkin hieman hellää hoitoa saksimisen ja värjäyksen merkeissä. Mutta parasta miussa silti :)
2. Varpaat - mulla on kivat pienet varpaat ja kesällä on kiva kulkea avosandaaleissa (ja lakata kynnet kun sormenkynsiä en voi työn takia lakata)
3. Tatuoinnit - rakkaat ja merkitykselliset vaikka olisin ryppyinen mummo!
4. Kropan malli - ylhäällä on tavaraa (tissit) ja alhaalla on tavaraa (pylly), vielä kun ne saisi hieman pienemmäksi, mutta suhde sama ;D Mie olisin sit niin kui semmoinen kurvikas (en enää vaa läski ;P  ;)  )


Ja haasteen saa... Norsuemo, Hiilarihirmu ja Tiitula :)  Onnitteluni ;D

6 kommenttia:

 1. Hui, kääk! Tässä sitä miettimistä sitten riittääkin, kiitos vaan haasteesta. ;)

  VastaaPoista
 2. Hyvä kuva ja nätti toppi :) Haaste otettu vastaan. Olen itsekin haaveillut noista lukkopolkimista ja klosseista. Ehkäpä jossain vaiheessa hommaan sellaiset myös.

  VastaaPoista
 3. Kiitos taas :)
  Toppi oli kyllä salilla aika armoton. Ei kaunistellut noita mahamakkaroita yhtään, mutta onneksi se toisaalta on itsessään niin kaunis vaate ettei tullut kuitenkaan paha olo. Näkipä minkä eteen tekee koko ajan töitä! :)
  Eikä jää heti liian isoksi jos nyt tässä sattuisi joku päivä vähän laihtumaankin :P ;D

  VastaaPoista

Kiitos :)