sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Viikko4 Päivä7, Armoton sunnuntai

Tää on niin taas näitä päiviä...
Aamuvuorot tarkoittavat aikaista herätystä ja Siipan yövuoro, jonka vuoksi neitikin piti viedä hoitoon tänään jo kuudeksi tarkoitti vielä aikaisempaa herätystä. Koko päivä tokkurassa töissä (kiitos kun jaksoit minua armas työtoveri!!!). Työt hoidettiin, mutta niin väsynyt olo oli, että lähdin tuntia aikaisemmin pois töistä, vaikka se tarkoitti kahden tunnin palkan menetystä (sunnuntai, tuplapalkka)! Ei tuntunut missään se rahanmeno ajatus, joten se tarkoittaa tämän säästöhirmun kohdalla armotonta väsymystä!

Illalla otin kotona reilut päiväunet kun Siippa tuli kotiin. Nyt jo vähän parempi olo, joten jos vaikka pienelle lenkille?

Toinen armoton asia on tuo paino.
Useat tietolähteet kun osaavat kertoa, että kun on n.7000kcal vaje viikossa, niin painon tulisi tippua noin kilon viikkovauhtia.
Tästä voisi päätellä, että jos laskennallinen peruskulutus on n.1450kcal/vrk ja siihen lisätään vielä ihan kohtalaisesti rasittava hoitotyö päälle, sekä päivittäiset liikunnat (kulutus 300-500kcal/kerta), niin sehän nyt tarkoittaa kuitenkin reilua parin tonnin kalorinkulutusta päivässä. No jos syö joka päivä n.1200-1600kcal (ja useimmiten se jää tosiaan tuonne alakantimpaan päin), niin sitä vajettakin pitäisi syntyä eli painon menetystä pitäisi tulla.

Mutta minä se sitten varmaan olen oikein mahtitapaus kun onnistun LIHOMAAN reilun kilon viikossa näillä kaloreilla! Eli oikein kannustavaa tämä homma... Mä en kyllä enää käsitä!

Eilen tein taas raskaustestin kun hormonikuurista huolimatta niitä kuukautisia ei näy eikä kuulu. Negatiivinen on. Reilu kaksi viikkoa on nyt kuurin loppumisesta kulunut, joten huomenna olisi tosiaan soiteltava sitä lääkäriaikaa.

Mutta positiiviseksi puoleksi on nyt tosiaankin ajateltava, että kaikki miun treeni on kotiinpäin. Näkyi se siinä painossa tai ei. Se miun paino ei auta mua juoksemaan kilometriä pidemmälle vaan siinä auttaa se treeni ja sehän onneksi sujuu! Ja sitten kun painon jumitus-ongelmat on selvitetty niin se parempi kunto auttaa jatkamaan eteenpäin!

Nyt mie lähden sinne lenkille ja sitten nukkumaan :)

Kuva täältä

Ihanaa viikon alkua kaikille!

3 kommenttia:

 1. Voisiko "lihominen" olla nestettä? Tai jotain muuta vastaavaa? Kurjaa kuitenkin tuollainen on :/
  Mutta toivotaan, että alkava aurinkoinen viikko tuo tullesssaan parempaa :)

  VastaaPoista
 2. Oletko varma, ettet sitten syö niin vähän, että kroppa ei uskalla päästää mistää irti?

  Miekin lohduttaudun aina tuolla että miten hyvin treenit sujuu, vaikka dieetti ei sujuisikaan. Suorituskyky paranee ja treeni sujuu, ja kyllä se kroppa sieltä perässä jossain vaiheessa solakoituu. Tärkeintä on kuitenkin se, mitä kaikkea sillä kropalla pystyy tekemään :)

  VastaaPoista
 3. Kävin juoksemassa 5km :D ja nyt on parempi mieli! (eikä vieläkään tullut kilometri tai aikaraja kropalle vastaan, oho!)

  "Lihominen" on tosiaankin nestettä tai jotain turvotusta, koska eihän se muuta voi olla.
  Syön sen verran kuin hyvältä tuntuu, en ole nälässä ym. ja treenit kulkee reippaasti ja vaivatta. Päivän lopuksi tsekkaan kalorit ja kyllä ne aina päivää kohti vaikuttaa ihan ok:lta, ei liian vähältä (aika alakanttiin toki, mut ei pitäis olla liian) eikä liian korkealta)

  Mut elämä on. Kyllä tuon vitosen lenkin juokseminenkin kertoo jo jotain parantuneesta suorituskyvystä kun vielä pari kuukautta sitten iloitsin puolesta kilometristä!

  VastaaPoista

Kiitos :)