tiistai 24. toukokuuta 2011

Viikko5 Päivä2, Piece of heaven!

Eilinen salilla selän aukaisu toimi ihan kivasti. Aamulla pääkin kääntyi jo johonkin suuntaan (on muuten huomattavan helpompaa autoilla jos ei tarvitse risteyksessä kääntää koko kroppaa, riittää että vain pää kääntyy ;D ). Sain täksi päiväksi varattua itselleni hieronta-ajan kuntokeskuksessamme olevalle hierojalle.

Hieman jännitti hierojalle meno kun kyseessä oli mies, vieläpä kahvakuulaa ohjaava metallimusiikista pitävä mies... (apua), mutta täytyy kyllä kehua työn laatua!
Ensin täytettiin esitietolomake ja sitten hän kuunteli vielä sanallisesti mihin koskee ja rupesi hieromaan. Muutamat kysymykset ja jutustelut itse asiaan liittyvistä aiheista ja that's it! Ei kertomuksia kummin kaiman tai naapurin rouvan/lapsen kommelluksista, ei sademetsän ääniä (tietysti jos Radio Rock on maailman ärsyttävin radiokanava niin... kaipa sitä kanavaa voi vaihtaakin tarvittaessa). Oli ihana kun vaan sai nauttia katoavasta kivusta ihan rauhassa! Ja taatusti meni kalenteriin uusi varaus :)
Ja ketäkö täällä kehutaan? No hän löytyy täältä!

Ennen hierojaa kävin salilla tekemässä toisen avaavan/palauttavan salitreenin. Ihan hauska tämmöistäkin oli tehdä välillä, vaikka liekkö tämmöisellä treenillä minkäänlaista varsinaista vaikutusta on? No onhan se liikettä ainakin...

Ruoaksi väsäsin broileri-papukeittoa (ja uskomatonta, mutta kyllä, neiti veteli tätä ruokaa ihan innoissaan!)


300g broilerisuikaleita (natural)
vettä
1prk kidneypapuja (valmiiksi kypsiä)
1prk papumix (valmiiksi kypsiä)
1pss suikalejuureksia
1pss suikalekasviksia
n. 70g fetajuustoa
1prk tomaattipyrettä
loraus chili-tomaattikastiketta
mustapippuria, suolaa, soijakastiketta, kuivattuja keittojuureksia, paprikajauhetta, currya, sipulijauhetta, valkosipulia, tuoretta basilikaa, kurkumaa....

Paistetaan broilerisuikaleet. Lisätään kiehuvaan veteen kaikki ainekset (jos käytät tuoreita vihanneksia niin keitä niitä tietenkin hetki ensin, mutta älä laita silloin papuja heti), mausta, anna kiehua hiljalleen hetki.
Aktiivinen valmistusaika n.15min!

Ja viimeiseksi haluan jakaa kanssanne tämän youtubesta löytyneen ihanuuden. Kannattaa katsoa (ja isolla ruudulla ja hyvillä äänillä). Tosiaankin Piece of heaven!
Katso ja rentoudu edes hetkeksi 


<3 iive <3

7 kommenttia:

  1. Voi taivas miten ihana kappale! Ja niin hyvä tuo sun käsky rentoutua edes hetkeksi! Laitoin laulun soimaan, tuijotin vain yhtä kohtaa, katse sumeni. Pysähdyin... Ihana kokemus! Tuosta sain itselleni venyttely-kappaleen <3

    VastaaPoista
  2. Eipä ollut sun hierojan ulkonäössä (Saati harrastukissa ja musiikkimaussa) vikaa.. mä olisin varmaan ollut sulaa vahaa tuollaisen käsittelyssä.. :)~~
    Mutta, pääasia on, että jumit aukesi edes osittain ja pääkin kääntyy, hyvä niin!

    Kivan kuuloinen ruoka, itse ajattelin myös tehdä tälläviikolla broilerikeittoa, en tosin ole kokeillus koskaan broilerikeittoon papuja, mutta, pitäisiköhän..

    Ja kieltämättä, kutan corekin sanoi, aivan ihana kappale!

    VastaaPoista
  3. :O anteeksi Toppahapa, eihän se ollutkaan enää core.. :( tätä tää teettää, kun on sama pää kesät talvet..

    VastaaPoista
  4. blueberry: no mie en naineena naisena tuommoisia ees pistä merkille ;D
    Ja ne pavut sopii broilerikeittoon tosi hyvin! Ja punaiset linssit on hyviä myös.

    ps. reseptiä korjattu tomaattipyreen osalta kun se oli näköjään jäänyt pois, mokomakin oleellinen ainesosa ;D

    VastaaPoista
  5. Iive, joo, linssejä oon käyttänytkin keitoissa aina silloin tällöin, mutta ei vaan ole tullut mieleen koettaa papuja. Ehkäpä kuitenkin joku kerta innostun :)

    VastaaPoista
  6. Kirjoitin sinulle kysymyksen Kupariperhosen blogiin. Kysymys koski sitä, kun olen yrittänyt netistä etsiä ohjeita siitä, miten saisin omassa blogissani kaikille sivuille kommentointi mahdollisuuden (nyt voi vain etusivulla olevia kommentoida), mutta en ole ohjetta löytänyt :( Tiedätkö sinä miten se tehdään?

    VastaaPoista
  7. Juu, minuakin valaistiin tästä asiasta juuri vähän aikaa sitten (Kiitos Toppahapa).

    Eli kun aukaiset luomasi sivun esim. mulla tuo Kuka Bloggaa niin siellä tekstin alapuolella on sellainen kynän kuva (pitää olla kirjautunut sisään ja sulla tietenkin se oma sivu esillä) Siitä tulee sen sivun muokkaus ja siellä tekstieditorin alapuolella on *julkaisuasetukset*, sieltä klikataan ja valitaan lukijan kommentointi salli. Sitten vaan pistetään, että julkaise sivu niin se muuttaa ne asetukset.

    Tietysti bloggerin asetuksissa voi olla jotain estoja ettei tuo onnistu, mutta mulla ainakin onnistui noin (anteeksi huono selitys....).

    VastaaPoista

Kiitos :)