keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Viikko5 Päivä3, Töihin paluu ja loppuviikon suunnitelmia

Selkä ei " ihan " ole vielä kunnossa, mutta päätin silti mennä tänään töihin (meillä on ihan törkeä sijaispula, ylläri...). Yritin vain kovasti pitää nostoissa huolta ergonomiasta ja säästää kipeää puolta. Onneksi mitään ei sattunut, vaikka selkä olikin koko ajan ihan helekutan kipeä ;( mutta onneksi huomenna onkin vapaapäivä (ja ylihuomenna ja sitä seuraavana) ja lähden ihanan ja rakkaan ja parhaan ystävän (jota en ole nähnyt ihan liian pitkään aikaan) luokse kyläilemään neidin kanssa. Ihana on nähdä kummipoikaakin, on varmaan kasvanut hirveästi! Huominen on siis varmaankin treenivapaata jos en innostu salille/juoksemaan sitten kotona illalla... taidetaan kyllä kotiutua niin myöhään, että tuskin meen. Kyllähän se lepokin hyvää tekee!

Perjantaille olen suunnitellut "vapaapäivää" syömisten suhteen, sillä tiedossa on viimeinen MLL:n perhekahvila ja siellä pakastimen tyhjennys (se on täynnä pullaa ja pitsaa) ;D illalla Kirittärien hyväntekeväisyyspeliä (eli naisten pesäpalloa siis) katsomaan jos ei sada. Parvekekin pitäisi saada edes jonkinlaiseen järjestykseen :O Siinäpä onkin sit hommaa kerrakseen!

Lauantaina ois tiedossa taaperojumpan koetunti ja sieltä heti Likkojen lenkille!

Sunnuntaina alkaisi sit viimeiset yöt ennen kesälomaa! Jee :D

Joten huh huh, tekemistä riittää! (Ja hirmuiset suunnitelmat on jo kesälomaa varten!) Onneksi olen oppinut jo hieman, että ei se maailma romahda vaikka vähän suunnitelmat muuttuisikin ;D (tosin Siippa saattaa olla tästä asiasta erimieltä, mutta jätetään se huomiotta.....)

Tämä eilisillan herkku pitää teille ehdottomasti esitellä! On nimittäin sarjassamme terveellistä ja hyvää maitorahkajutskaa!

 Persikka-rahka
1½ tuoretta persikkaa paloiteltuna
2rkl mantelilastuja
ripaus kookoshiutaleita
1prk valion pehmeää maitorahkaa

Äsken kävin heittämässä vielä töiden jälkeen iltalenkin. 4,5km hyppelin pitkin kylän raittia. Oon nyt huomannut kun olen juossut "pidempiä" (siis mulle) matkoja, niin jaloissa tuntuu aina ekat 5min, 25minuutin kohdalla ja 40minuutin kohdalla. Muuten juoksu kulkeekin hyvin ja pitempää aikaa kuin reilu 50min en oo juossutkaan vielä. Kesälomalla ajattelin lähteä juoksemaan johonkin suuntaan ja juoksen niin pitkälle kuin jaksan ja soitan sitten Siipan hakemaan mut pois ;D
Mut nyt lukemaan muiden kuulumisia, niitä olikin ihanan paljon!

Ja erityisterveiset uusille lukijoilleni :)
ja toiset terveiset kaikille vanhoille :D

2 kommenttia:

  1. Ohhoh, sinähän juokset jo pitkät pätkät! onnittelut :)
    Minulla menee vain 17min, mutta kyllä se siitä, pienin askelin eteenpäin.

    Sinullehan on tulossa touhukas loppuviikko, mutta kuulostaa silti kyllä todella mukavalta :). koeta levätä mahdollisuuksien mukaan, ja varo selkääsi.

    VastaaPoista
  2. Todella raikkaan näköinen rahka! Ja kuulostaa muuten tosi kivoilta suunnitelmilta, itselläni on loppuviikko ihan tyhjää. Tsemppiä selän kanssa!

    VastaaPoista

Kiitos :)