tiistai 28. kesäkuuta 2011

Uupumusta ilmassa

Juhannuksen yövuorot saivat minut normaalia väsyneemmäksi. Näin kävi vaikka sain nukkua rauhassa ja treenaamassakin kävin. En tiedä sitten mistä johtuu? Liian tiukasta treenistä, syömisistä vai valvomisesta ylipäätänsä? Vai onko väsymys ehkäpä henkistä kun olin niin pitkään erossa Neidistä ja Siipasta?

En ole myöskään toipunut "kesälomastani" eli siitä ihanasta parista viikosta mitä sain vapailla viettää kotiäitiä leikkien, sillä totuushan on yksinkertaisesti se, että haluaisin olla kotiäiti edelleenkin vaikka ei mun työssä tai työpaikassa nyt mitään vikaakaan ole. Haluaisin vain mieluiten hoitaa omaa lastani enkä vieraiden ihmisten äitejä, mutta elämä on. Se nyt vaan sitten on näin ja muuksi ei muutu.
Loppukesän työvuorotkin ahdistavat. Listat on tiedossa heinäkuun loppuun. Eikä yhtään viikonloppuvapaata :( Onneksi aamuvuoroja on kiitettävästi ja muutama pidempi vapaakin. Toivottavasti elokuulta löytyisi sitten edes yksi viikonloppuvapaa...

Onneksi lapsella on ollut ihana Juhannus <3
Eilen tutkailin kaupassa erilaisia liikunta ja terveyslehtiä. Aika kirjavaa näyttää olevan tuo tarjonta ja joidenkin lehtien ero mm. Me Naisiin tai Annaan ei ollut kovin huimaava. Salilla luin Kunto & Terveys-lehteä ja se vaikuttikin ihan lupaavalta. Kunnon artikkeleita eikä mitään hömpötystä tai muotivinkkejä. Hirveästi tekisi mieli tilata jokin lehti, mutta tuo edellä mainittu ei ilmesty kovin usein ja muut tuntuvat ihan "akkojen lehdiltä", joista en välitä sen suuremmin. Mikähän sitten olisi hyvä?

*** iive ***

ps. blueberryn Pudotuspelissä on arvonta käynnissä ja kas nyt minullakin on kaksi arpalippua ;D

pps. ja jos haluatte oikeasti piristystä päivään niin käykääpä lukemassa tarjoiluehdotus-blogia! Aivan mieletöntä juttua lähtee tältä tyypiltä ;D Ei voi olla nauramatta kun näitä lukee!

3 kommenttia:

 1. Itse olen ihan samaa huomannut noiden lehtien kanssa. Olen harkinnut tilaavaani jotain, mutt... tähän asti se on aina jäänyt, koska niitä tosian on niin kirjava valikoima, etten tiedä mitä valita. Olen pätynyt ostamaan irtonumeroita, jos jossain jotain kiinnostavaa on.

  VastaaPoista
 2. Kun saan sen ensimmäisen KuntoPlus -lehteni (argggh, se ei tullut vielä tänään), niin voin tehdä siitä erillisen postauksen ja kertoa omia kokemuksiani siitä lehdestä.

  VastaaPoista
 3. Aika kattavasti meillä tuntuu salille noita lehtiä tulevan, joten sielläkin niihin voi tutustua ilmaiseksi. Kuitenkin olisi joskus kiva, että sinne postilaatikkoon tulisi muitakin kuin mainoksia.

  Salilta meillä löytyy
  Fit- ihan hömppää
  KuntoPlus- menettelee, mutta sielläkin näitä laihdu viidessä viikossa kesäkuntoon tai syö oman tyyppisi mukaan juttuja joista en tykkää yhtään.
  Kunto&Terveys- asiapitoisin, mutta ilmestyy kai vain 6 kertaa vuodessa :(
  ProBody- bodari ja salitreenilehti, luen aina, tykkään, mutta kotiin?

  Mitäs muita niitä nyt onkaan?

  Ai ja laihdutuslehti KG- joskus ihan bullshittihömppää, joskus tosi kivoja juttuja. Ainakin edellinen tyrkkynumero oli ihan yhtä tyhjän kanssa (mutta maksoikin vaan sen pari egee), uusin jo lupaavamman näköinen...

  Väsymys on yhä edelleen ihan hillitön :( ei jaksa ei sit mitään...

  VastaaPoista

Kiitos :)