keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Viikko 6 Päivä2, Jumissa

Pää on jumissa ja kroppa on jumissa. Yksi yötyö jäljellä siis ja ke aamuna alkaa kesäkesäkesäloma :D
Kaikkien blogejakin oon käyny lukemassa, mutta pää sano sur, sur kun haluais jotain kommentoida.

Ihanaa saada olla taas neidin kanssa, ilman töitä, ilman hoitoonviemisiä tai aikatauluja. No ei se loma kauhean pitkä ole, mutta sitäkin arvokkaampi!

Tänään oli suunnitelmissa lähteä salille... mutta lapsiparkki oli niiiin peruttu ;( plaah! Enkä mä hierojalla käynnin jälkeen olis kyennytkään mihinkään. Uskotteko, että oon vähän jumissa sen Likkojen Lenkin jälkeen??? Pohkeet ja reidet aivan tukossa, hieronta oli niin tuskaa, mutta onneksi parantavaa sellaista.

Aamulla lähtis pyörällä sellainen parinkymmenen (reilun) kilsan urakka kohti kotia, sit nukkumaan ja lomalle. (Montakohan kertaa onnistun ujuttamaan sanan LOMA tähän tekstiin?)

Nyt Katsomosta pyörimään uudet Biggest Loser Families-jaksot niin jaksaa kukkua! Ne tulee muuten joka arkipäivä Maikkarilta klo 18.00!!! (ekat treenioksennukset jo nähty... eli tiukkaa settiä luvassa, välillä "vähän" päätöntä, mutta taattua motivaatiokamaa)

Terveisin
iive

 Joka saa hetken taas leikkiä kotiäitiä <3

ps. ja jos muuten oonkin jumissa niin paino ei enää oo :)

14 kommenttia:

 1. Aaaaw mikä kuva sinusta ja pienestä :)

  Ihanaa loman odotusta, ja koeta ottaa palauttavia rauhallisia lenkkejä, ja hierontaa, niin ehkä ne jalat siitä aukeaa.

  Laitoinkin sulle sitä blogijuttua koskien kommenttia omaan blogiini ;) käy kurkkaamassa.

  VastaaPoista
 2. Mä haluan suomalaiseksi Jillianiksi vuoteen 2015 mennessä :) Ei musta ihan yhtä laihaa tuu, mut pään kokoinen hauis!!

  VastaaPoista
 3. Onpa muuten ihana kommentoida sulle, kun ei tuu niitä raivostuttavia sanavarmennoksia! Mitenhän moni oikeasti joutuu pitämään niitä roskapostikommenttien takia? En usko, että kukaan :)

  VastaaPoista
 4. Aiheen vierestä, toppahapa, tuleeko mulla? ei ainakaan pitäisi? :D

  VastaaPoista
 5. pakko kysellä, ku en kuollaksenikaan muista mistä ihmeestä sitä säädettiin tuolla asetuksissa :P

  VastaaPoista
 6. berry: ei mun mielestä tuu sullekaan ja joltain muultakin se puuttui. Mä isken ne sanavahvistukset uudestaan jos tulee jotain roskapostiongelmia tms. Nythän täällä on aika vapaata menoa kun kaikki estot/hyväksynnät on pois päältä, mut vielä ainakaan ei ole tullut mitään -Hyi olet ällöttävä läski kommenttejakaan tai muita asiattomuuksia, joten niitä odotellessa siis.

  Toppahapa: mä en yhtään epäile etteikö susta olisi Jillianiksi :D

  VastaaPoista
 7. Iive, mulle on tulllut muutamia "vitun läski"jne kommentteja, siksi ne menee tarkistuksen kautta, mutta otin tosiaan sen sanavahvistuksen pois, kun se on aika turhha, jos ne tarkistaa kuitenkin. Roskapostia ei ole tullut mullekaan.
  Pai te vei.. se meidän blogi ei näkynyt mulla, ainakaan kohdassa "omat blogit" missä se kait pitäisi näkyä, jos mun lisäsit kirjoittajaksi, missähän vika? :O kirjauduin uloskin tililtä, ja takas sisään, mutta ei auttanut.

  VastaaPoista
 8. http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Kuluttajaliitto+valittaa+Jauhelihapihvi+onkin+broilerinnahkaa/1135266557688 niinpä niin.. kuluttajille syötetään ihan tasan mitä tahansa..

  VastaaPoista
 9. ^Joo mihinkään oo muuttunut nuo jutut. Mainoksissa ym. saa näköjään väittää ihan mitä tahansa...

  Sama on noissa activioissa ym. kun kerran on tungettu sinne sitä maitohappo tms. bakteeria niin sen jälkeen voidaankin aivan täysin unohtaa kuinka paljon lisäaineita tai sokeria siellä on myös ;P

  VastaaPoista
 10. Ja "vitun läski kommentoijat" voi vetää sen v*tun päähänsä ja hankkia oman elämän ;(

  VastaaPoista
 11. iive
  Nyt tajusin kattoa meilit, niin ratkesi sekin asia :D.

  VastaaPoista
 12. Ai niin, jo ehdin unohtaa, että tuo Biggest Loser Families -jaksot tulevatkin joka arkipäivä...On sitten jäänyt eilinen kokonaan katsomatta. Kiitos muistutuksesta! Eikös sitä LOMA -sanaa pidäkin kylvää niin paljon kun huvittaa, kun sen aika on :))

  VastaaPoista
 13. Berry: Onpa surkeaa, että tuollaisia älyvapaita kommentteja tulee! Mulla on kommenttien valvonta ihan siitä syystä, että muistan kommentoida kaikkiin kommentteihin ja huomaan, jos niitä tulee vanhempiinkin teksteihin :) Ja se on niin huippua, ku joskus lukee, että "3 kommenttia tarkastettavana". Tulee sellainen fiilis, että hei, nää tyypit välittää musta ;D Ja Berry, ei tuu sulla sitä sanavahvistusta!

  Iive: odotan lisäainepostausta, mulla tulossa kanssa seuraavaan parista aiheesta ;)

  VastaaPoista
 14. Nii ja Isoimman luuserin jaksot näkyy mtv3:n katsomosta. Sieltä tillitän ne itse, en omista televisiovastaanotinta ;)

  VastaaPoista

Kiitos :)