keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Viikko6 Päivä3, Pyörällä

Yyh, nyt on poljettu suunniteltu matka töistä kotiin. Matkaa kertyi n.30km. Ihan täysin tarkkaa kilomertrimäärää en tiedä kun Sports Tracker lakkasi toimimasta puolessa välissä matkaa (TAAS!). Aikaa meni vajaa kolme tuntia. Noin 7.30 starttasin työpaikan pihasta, välillä pidin Prismalla lepo ja jätskitauon alkaneen kesäloman kunniaksi ja noin kymmenen maissa olin kotosalla. Kaloreita paloi huimat 1149, joten passasi varmaan sen jäätelönkin syödä ;D

Hassua oli polkea Jyväskylän läpi kun en ole siellä koskaan pyörällä liikkunut, kävellen tai autolla vain. Tuli ihan suurkaupunki fiilis siellä liikenteen seassa suhatessa. Vaihdellen tuli kyllä erilaisia kilometrejä, oli ylämäkee, alamäkee, maantietä, pyörätietä, valtatietä (ne rekat on kyl pelottavia!), pakokaasua ja kielojen tuoksua.

Jos vetäis vielä parina kertana uusiks tänä kesänä.

kuva we heart it

Vaakakin oli armollinen ja antoi tuomioksi 73,3kg. Vihdoin ollaan ali sen lukeman kun aloin syödä kuukautisten starttaamiseksi niitä hormoneja (ei muuten ole vieläkään toiminut tuo kuuri...) ja paino nousi ihan hetkessä monta kiloa vaikka menin samaan aikaan miinuskaloreilla.
Nyt en ole punninnut tai merkannut syömisiä pariin viikkoon. Ilmeisesti olen kuitenkin oppinut edes vähän kuuntelemaan kroppaani kun paino nyt laskee. Muutaman kerran olen löytänyt itseni taas mm. syömästä leipäpalaa hillittömällä oivariinikerroksella! Olen päätellyt, että koska kyse on noin kummallisesta mielihalusta niin sitä on toteltava :)

Tänä iltana aion kyllä totella toisenlaista mielihalua ja käyn hakemassa yhden juustohampurilaisen! En ikinä ole ihan älyttömän suuri hampurilaisten ystävä ollut, vaikka on niitäkin tullut jonkin verran syötyä, mutta nyt on tehnyt jo pitkään sellaista mieli, joten kesäloman ja pyöräilyurakan kunniaksi suon itselleni yhden hampparin!

ps. Lisäainerintamalle on tulossa uutta (hampurilaisista huolimatta ;D ), siitä lisää piakkoin!

Nyt pakkaamaan ja huomenna nokka kohti kotikotia :)

kuva we heart it

1 kommentti:

  1. Onnittelut pudotuksesta :)!

    Ja oot sä kyllä aika hullu nainen :D 30km pyörällä on aika "hyvä" määrä :D
    Pitäisi hankkia itsellekin taas pyörä, että pääsisi pyöräilemään, en tosin tavoittele ihan tuollaisia matkoja sentään.
    Ja kyllä tuohon reilun 1000 kalorin kulutukseen mahtuu niin jäätelö, kuin hampurilainenkin ihan hyvällä omallatunnolla :)

    VastaaPoista

Kiitos :)