torstai 2. kesäkuuta 2011

Viikko6 Päivä4, Kotikotona

Loma, Loma, Loma, Loma, Loma :)
Eilinen ei vielä aivan Lomalta tuntunutkaan, mutta nyt on ihana olla kotikotona pitkästä pitkästä aikaa!

Päivään on kuulunut Mumun luona kyläilyä, salaattitehtaalla "dyykkailua" (löytyi muuten aikamoisen mahtavat ruohosipulit, basilikat ja salaatinalut meitsin partsille!), makkaraakin tuli syötyä uusien perunoiden ja yrttivoin kanssa ja illan kruunasi juoksulenkki vesisateessa itikoiden kanssa ;D Hyvä olo siitä tuli silti vaikka olin kuin uitettu koira kotiin saapuessani. 4km meni aikaan 35min. Hieman jalat oli jäkissä eilisen pyöräilyn ja sen tuskallisen hieronnan jälkeen, mutta vertyivät ne siitä kuitenkin. Tuntui hassulta juoksennella tutuissa maisemissa, niissä, joissa on joskus teininä tuntunut jopa ällöttävän työläältä kävellä (siis enks mä vois saada kyytii, jooooko???). Kylillä pyöri samat autorallit kuin ennenkin, siellä ne teinit veti "corollillaan" ja tuijotti mua kun pistin meijerinmäkeä puhisten ylös (on muuten tuskaisan pitkä ylämäki :P ). Tuon mäen jälkeen ei enää oman kylän tappomäki tunnu yhtään miltään ;D

Vaatekaappini sai taas myös täydennystä kun Mumu työnsi mulle pieniksi jääneitä vaatteitaan. Naurettiin, että harvalle tytölle sitä mummon vaatteet kelpaa ;D mutta mikäs siinä ollessa kun matkaan lähti muutaman kerran käytetty H&M:n violetti tunika (ihana), petroolin värinen neulevillatakki ja muutama muukin aika kiva pusero.

Nyt jalkoja kivasti lämmittää ihana linimentti ja vois keitellä kupillisen teetä ja toivoa, ettei neiti herää aivan törkeän aikaisin huomen aamulla!

Ai ja vettä sataa ;( Missä se mun kesäloma helle on, jota on koko viikko hehkutettu???????????????

1 kommentti:

  1. Se lomahelle oli pyyppöläntienvarressa tänään...
    Mutta kun sataa vettä ei ole tuhatta mäkäräistä pyörimässä ympärillä : )

    S

    VastaaPoista

Kiitos :)