lauantai 4. kesäkuuta 2011

Viikko6 Päivä6, Lämpöä ilmassa

Eilinen jalkakipu on hellittänyt venyttelyn, kylmäpussin ja särkylääkkeiden voimin. Veikkaampa että kipu johtuu kireistä pohjelihaksista ja akillesjänteistä. Niitä sitten venyttelin oikein urakalla!

Tänään tuntuu etten ole saanut aikaiseksi yhtään mitään vaikka herättiin taas aikaisin aamulla. Olo on jotenkin vetelä :P ehkäpä se johtuu tästä ihanasta lämmöstä mihin kroppa ei kuitenkaan ole vielä oikein tottunut. Kävellen käytiin leikkikentällä ja kaupassa reilu parin kilometrin lenkki. Illalla ajattelin lähteä kokeilemaan sauvakävelyä muutaman kilometrin lisää. Harmi vain että reittinä pitää pitää kylän "päätietä" sillä ällöpylly itikat tuntuvat vain lisääntyvän ja lisääntyvän. Ainoa paikka missä niitä ei niin kamalasti ole on juuri tuo päätie.

Olo tuntuu myös turvonneelta. Liekö vika ruuassa vai lämmössä vai missä (kenties hyvinkin vähentyneessä vaatetuksessa?), mutta vatsaa pingottaa kovasti. Syömiset on kuitenkin hyvinkin reilassa kun haaveilen kotona odottavasta punnituksesta ja pudotuksesta. Silloin ei passaa herkutella ;D Pitää varmaan sielläkin kuitenkin odottaa, että tää turvotus laskee. Tiistaina olisi myös aika lymfa-hierontaan, joten sieltä varmaan tulee ainakin apua.

Ja sit tadaa!
Aiemmassa postauksessa väläyttelin vähän tulevista lisäainejutskista ja Pudotuspelin blueberry jo omassa blogissaan paljastikin meidän yhteistyön tuloksen :) Nimittäin Lisäaineetonta!-blogin!!!
Ajatus lähti oikeastaan omista kauppareissuista ja omista sekä muiden blogi-postauksista. Yhtenä iltana tuli mieleen perustaa uusi blogi johon pyysin blueberryä mukaan. Lisäaineetonta!-blogissa on tarkoitus kirjoittaa lisäaineettomasta ruuasta (ehkäpä vähän kosmetiikka ja kotitalouskemikaaleistakin), sekä varsinkin kerätä tuote-vinkkejä kauppareissuja varten. Lisää innokkaita kirjoittajia / tuotebongareita otetaan myös mukaan :)
Hirveästi tuolla ei vielä tuotteita / tekstejä ole, mutta pikkuhiljaa kirjoitellaan lisää.

Yours
iive

9 kommenttia:

 1. Äh, turvotusta on täälläkin.. paino oli taas tänään 90,0kg ja kokopäivän saanut juosta vessasa. Veikkaanpa, että tämä lämmennyt sää vaikuttaa, itse ainakin oln juonut tavallista enemmän.
  Taitavat meidän blogien lukijat huokaiste helpotuksesta, kun lisäainehöpinät näissä blogeissa varmasti nyt vähenevät :D Tuolta niitä pääsevät lukemaan ne, keitä ne asiat kiinnostavat.

  VastaaPoista
 2. Nii tai sit ne vaan lisääntyvät kun tulee vielä enemmän tutkittua asioita ;D

  En tiedä voiko oikeasti johtua äsken syödystä ruuasta tää turvotus (söin sellaista valmista pakastevihannessekoitusta missä on lisäaineita mm.hiivauutetta jne.) mut ihan hirvee olo on! :O

  Siitä mäkkärin hampurilaisesta ja colasta minkä nautiskelin tiistaina niin tuli hirveä allerginen ihottuma :O siis ihan älytöntä!

  VastaaPoista
 3. Iive, mullekin tulee nykyään oireita jos syön tuoteita joissa on paljon lisäaineita.
  ennen ei tullut mitään (tai en erottanut kroppani viestejä?) mutta voi myös olla ettei niitä tullut. Nyt kun olen jo useamman vuoden ollut ilman mitään, huomaan kyllä heti jos syön jotain "sopimatonta" :D

  VastaaPoista
 4. Ihana teidän uusi blogi!!! Yritän antaa teille uusia vinkkejä, jos mieleen tulee oman herännäisyyden aikana jotain :D

  VastaaPoista
 5. Lisätkääpä muuten Katriinan kauppa (Jyväskylä+Seinäjoki) kauppoja-kohtaan :) Ja hei, tulisin mielelläni mukaan kirjoittelemaan jos mukaan sopii? Saisiko vaikka sähköpostiosoitteen mihin voisin laittaa jotain infoa?

  VastaaPoista
 6. Moi jane!
  Joo katriinan kauppa puuttuuki listalta, hyvä huomio :) Se onki kiva kun se muuttaa jyväskylässä mun työmatkan varrelle!
  Sähköpostiosoitteen vois varmaan antaa blueberry kun mulla on oma nimi osoitteessa niin en viitsi sitä tänne laittaa... Voit myös laittaa oman osoitteesi tänne (jos se on ns.anonyymi) niin myö otetaan yhteyttä!

  VastaaPoista
 7. Se Sorsastajantie? Niillä aukeaa siellä toinen toimipiste jahka saavat portaat kuntoon, keskustan liike pysyy samassa. Tai näin ainakin olen ymmärtänyt. Voin laittaa mun ossan blueberryn blogiin, siellähän on kommenttien valvonta niin sen (kommentin voi sitten jättää julkaisematta?

  VastaaPoista
 8. En mä osoitteesta tiedä ;D, mut siihen Tokmannin viereen. Pitää kyllä tosi hyvin kauppa sujua että on varaa kaksi liikettä pitää! Mutta hyvä jos näin on, parempi meille asiakkaille!

  Ja tuo sähköpostijuttu on varmaan ihan ok. Pitäis varmaan Lisäaineetonta!-blogille tehdä oma sähköpostiosoite, vois olla ihan ok idea kommenttien ym. seuraamisen suhteen.

  VastaaPoista
 9. Joo, just se paikka. Nythän tuo uusi liike on vielä ollut kuukausia suljettuna kun siihen tehdään uudet portaat. Mielenkiintoista nähdä miten mahtaa menestyä, mutta tosiaan hyvä kun on vaihtoehtoja. Laittelen siis mustikalla viestiä :)

  VastaaPoista

Kiitos :)