lauantai 11. kesäkuuta 2011

Viikko7 Päivä 5&6

IHANAA KESÄÄ KAIKILLE VANHOILLE JA UUSILLE LUKIJOILLE!

Täälläkin on viime päivät ollut aivan hillitön helle!
Toisaalta olen nauttinut, sillä tykkään lämpimästä, toisaalta helle on vaikeuttanut Voimaa hoitsulle-projektia. Ulos treenaamaan ei ole mitään asiaa ennen kahdeksaa illalla ja silloinkin on hyvin kyseenalaista lähteä juoksemaan. Varmaankin kuukahtaisin jos yrittäisin.

Helle vaikuttaa myös syömisiin... toisaalta ei tee mieli syödä mitään kunnollista, mutta toisaalta tulee taas syötyä kaikkea sellaista mitä ei välttämättä pitäisi syödä. -Kun nyt on niin kuumakin! Eli siis jäätelöä ja limpparia. Toisessa kaloreita ja lisäaineita, toisessa aspartaamia (hyi minua!!!) ja lisäaineita. YÖK! Mutta yritäpä etsiä jostain lisäaineetonta pehmistä/jäätelöä, saatikka limppariautomaatista jotain kylmää juotavaa, muuta kuin sitä cocista tai pepsiä. (No joo, ostin Ananas Lightia, jossa siinäkin on nykyään aspartaamia, plaah!)

Eilen kävin kuitenkin pyöräilemässä 11,4km iltasella ja ajoviima teki ilman oikein miellyttäväksi. Vanha rotiskokin (=pyörä) tuntui oikein jouhevaliikkeiseltä. Edellis iltainen Pumppi taas tuntui kivasti jaloissa, joten pyöräilyreissu oli varmaankin ihan hyväksi... Samoin se oli hyväksi mun pääkopalle kun oli tosiaan tullut syötyä muutama jätski tällä viikolla ja iltaa odotti jääkaapissa kylmä valkkari niin ei ihan hirveätä morkkista saa aikaiseksi.

Pyöräilyn jälkeen pidettiinkin Siipan kanssa Alfabet pelailuilta. Samalla tuhoutui puolikas viinipullo ja siinä sivussa jos jonkinlaista naposteltavaa. Alkoholi on kyllä painonpudotuksen mahtivihollinen! Ainakin mut nautittu alkoholi saa syöpöttelemään järkyttävällä tavalla! Onneksi käytänkin sitä tosi harvoin, joten sinällään sillä ei nyt niin vaikutusta ole jos n. kaksi - neljä kertaa vuodessa ottaa sitä viiniä tms. enemmän kuin yhden lasillisen tai yhden siiderin.

Tänään oli ihana saada nukkua pitkään ja pyörähdettiin paikallisilla markkinoilla, noh syömässä ne jäätelöt ;D Lounas olikin taas jo ihan kunnollinen eli tonnikala-salaattia, NAM!

Tälle päivälle tai huomiselle pitäisi keksiä jotain liikunta-aktiviteettia. Ei vaan hajuakaan siitä mitä tekis...

7 kommenttia:

 1. Ohh, kylläpä kuuulostaa mukavilta sun hellepäivät :)! Ja kyllä näillä säillä saakin välillä ottaa jäätelön, ei se vaarallista ole, kunhan siitä ei ihan päivittäinen tapa tule.

  meillä on samanlainen tuo alkoholin käyttökin :D
  Itse otan silloin tällöin lasin viiniä, tai saunasiiderin/lonkeron, mutta se että ottaisi yhtäänn enempää (eikä silloinkaan humalahakuisesti) jää siihen muutamaan kertaan vuodessa. Mutta, kuten totesit, alkoholi on painonpudotuksen yksi pahimmista vihollisista.

  ps. mun kahvakuula on kiva :D

  VastaaPoista
 2. Hei, näytät muuten tosi hyvältä!

  Kyllä minullakin on tuo alkoholinkäyttö ihan sitä, että pari lasia viiniä tai siideri joskus. Humalahakuisesti en ole koskaan juonut, eikä kyllä kiinnostakaan.

  VastaaPoista
 3. Mie taas oon entinen bilehile-raikulityttö ja ennen pariutumista baarissa tuli käytyä aikalailla (ja oltua kyllä ihan reippaasti usein ihan humalassakin). Tää nykyinen Siippa ei vaan itse kauheasti harrasta tuota alkomahoolipuolta, joten siinä se on sit samalla jäänyt. En kyllä yhtään kaipaa kauheita krapula-aamuja enkä enää tykkää humalassa olostakaan. Pieni hiprakka on jees mutta siitä enempi ei ;P

  Kiitos Kupariperhonen <3

  *kahvakuulakade*

  VastaaPoista
 4. Iive
  sä oot sitten varmaan seuraava... täällä meinaan leviää ihan kauhia internetttiviirus, kahvakuulakateus, sen kun saa.. niin oireet voimistuu ja voimistuu, ja sitten se on ostettava oma kuula :P
  Ja tuohon juomiseen vielä, pikkuhiprakka on mustakin on, ja sitä tulee harrastettua ehkä kerran kuussa, tai parissa, mutta varsinaisesti en voi sanoa koskaan olleeni kännissä, minulle riittää se pikkuhiprakka oikein hyvin. silloin ei yleensä edes kärsi niistä krapula-aamuista :D

  VastaaPoista
 5. "Iive
  sä oot sitten varmaan seuraava... täällä meinaan leviää ihan kauhia internetttiviirus, kahvakuulakateus, sen kun saa.. niin oireet voimistuu ja voimistuu, ja sitten se on ostettava oma kuula :P "

  *REPS* ;D
  Mäkin pelkään tässä asiassa pahinta, edelleen... aika paha on toi viirus nimittäin ;)

  VastaaPoista
 6. Ei se oo paha, se on oikein helposti voitettavissa.. :D

  VastaaPoista
 7. Mulla on klo 9.00 klo soimassa, sillä ennen hellepäivän nautintoja on aika kahvakuulatreenin :D Täälläkin alkoholia nautitaan hyvin maltillisesti ja humalahakuinen juominen on äärimmäisen harvinaista. Pikkuhiprakka joskus, mutta aina vain harvemmin ja harvrmmin.
  Tuo aspartaami on kyllä vihonviimenen inhotus. Ite siirryin vissyihin, mutta nyt yritän jättää makuvissytkin pois, koska kemikaalisotkujahan nekin valitettavasti on.

  VastaaPoista

Kiitos :)