tiistai 7. kesäkuuta 2011

Viikko7 Päivä2, Palstailua!

Voin tällä hetkellä sanoa olevani HYVIN väsynyt.
Mutta onnellinen :)

Koko alkupäivä meni palstahommissa (9-16) ja sen jälkeen neidin kanssa touhuillessa ja parveketta laitellessa. Huomenna tulisi ihania rakkaita vieraita niin siivota pitäisi vielä jaksaa... ou nou!

Siellä se siintää!
Meidän palsta on melkein rannimmainen ja reunassa, jes!
Heiaheiaan merkkasin 6h puutarhatöitä. Tosin maanraivaus tai jokin muu vastaava olisi ehkä ollut parempi, sillä palstan maaperä oli aivan älyttömän savista (lue kovaa ja kokkareista) sekä siellä viihtyvät rikkakasvit ihanasti. En varmaan ikinä ole lapiolla tai haravalla tehnyt niin kovasti töitä kuin tänään. Kädet ovat rakoilla ja joka paikkaa särkee, mutta onpahan tuo hyötyliikuntaa parhaimmillaan! Ei tarvitse tänään paljon salille tai juoksulenkille lähteä ;D


Jyväskylän kaupunki vuokraa kesäviljelypalstoja halukkaille edullisesti eri puolilta kaupunkia. Meidän palsta on ihanasti järven rannassa, sinne on helppo päästä autolla, vieressä on aivan ihana idyllinen kartano pihapiireineen (myöskin pieni kotieläinpiha!), alueelle on istutettu kymmenittäin omenapuita ja no, muutenkin aivan ihana paikka!
Nyt laitettu kasvamaan herneitä, avomaankurkkua, pinaattia, salaattia, tilliä, persiljaa, kukkia, kesäkurpitsaa ja myöhemmin lisää (porkkanaa, perunaa, retiisiä mmmmm....) jahka saadaan lisää maata muokattua. Pavut kasvatan taimiksi kotona niin tulevat nopeammin. Pitää vaan nyt opetella syömään niitä....

 Ja koska yksi tollo ei hoksannut ottaa mukaan mitään millä olisi voinut merkata, että mitä missäkin kasvaa niin otetaan sitten valokuva, käyhän se näinkin.

Parvekekin ollaan saatu oleskeltavaan kuntoon ja sinnekin on päätynyt kaikenlaista ihanaa kasvamaan. Saatte siis kärsiä parvekepostauksestakin myöhemmin ;D Neiti pääsi tänään jo uiskentelemaan kun täytin pienen uima-altaan partsille. Neiti polskutteli ja mie istuttelin kurkun sekä kurpitsan taimet parvekepuutarhasäkkeihin. Ihanaa <3 (vai miltä näyttää???)


*** iive ***

1 kommentti:

Kiitos :)