perjantai 1. heinäkuuta 2011

Aurinkoa elämään!

Oi kun on ihanan lämmintä!
Töissäkin sujuu sutjakammin kun on leppoisat kesäfiilikset eikä +9,5 ja kaatosadetta. Kyllähän sitä hiki on, mutta onneksi en kärsi siitä sen pahemmin. Töiden jälkeen suuntasin taas palstalle rikkaruohoarmeijaa vastaan sotimaan. Toivottavasti nypin enemmän niitä rikkaruohoja kuin niitä oikeita kasveja ;D Inhottavat pienen pienen pienet koppakuoriaiset (mustia, metallinen juova kyljessä) olivat syöneet kaikki mun salaatit oikeasti siihen kuntoon, että leikattavahan ne oli sit pois kokonaan.

Ai ja miten se menikään se palstailun mielialaa kohottava vaikutus?
Lapset ovat iloisia leikkiessään mullassa ja mudassa ja myös monet aikuiset viihtyvät erittäin hyväntuulisina kasvimaalla.
Selitys ilmiölle löytyy englantilaisen Bristolin yliopiston tutkijoiden mukaan tietystä bakteerista, joka tekee olosta iloisen. Kyseinen mielialaa kohottava mullan bakteeri on Mycobakterium vaccae. Hiirillä tehdyissä kokeissa se kiihdytti aivojen mielihyvähormonin, serotoniinin tuotantoa. (Kuntoplus)

Palstalta suuntailin ostamaan vihdoinkin sitä pyöräilykypärää ja nytpä on sellainen sit tuota arvokasta (tai siis ainakin mulle se on aika arvokas juttu...) pääkoppaa suojelemaan. Tähän astihan oon ajellut ilman ja täytyy sanoa, että hyvin on asenteet muuttuneet kun oikeasti HÄVETTÄÄ ajaa ilman kypärää.
Samalla tuli katseltua uusia fillareitakin mm. tätä Nishikin Hybridiä

Kuva Nishiki

Ja tätä Focuksen Whistler maastopyörää(?)
Kuva Focus
Luulen ettei pyöräni tule hinnasta johtuen olemaan kumpikaan noista, mutta saahan sitä aina haaveilla kovasti ;D Varsinkin tuo Nishiki houkuttelee kieltämättä aika lailla... No, niissä hinnoissa ovat, että tuollainen uusi pyörä tarkoittaa säästämistä talven yli. Mutta mikään talvipyöräilijä mä en olekaan. Käytetyn pyörän ostaminen olisi myös yksi mahdollisuus, mutta niin tai näin niin kyllä musta vielä pyöräilijä tulee!

Top Sportin alesta tarttui mieltä piristämään keltainen Boycotin pusero. Ihmetyksenä oikeastaan on tuo väri, sillä sen bongattuani rekistä mun oli heti päästävä tutkimaan minkä mallinen ja hintainen ko. kolttu mahtaa olla. Ihme himoja mulla :O kun mä en edes kauheasti pidä keltaisesta... no nyt mä kuitenkin rakastan ihanan kirkkaan keltaista paitaani <3
(olen myös jostain ihmeen kumman syystä pukenut päälleni viime aikoina myös vihreitä(!!!!!!!) vaatteita, siis hyi mähän inhoan vihreää, olen siis tärähtänyt jotenkin nyt aivan todella vaarallisesti!)


Kaupasta ulos tullessa monet huokailivat, että voi kun kamala kun on kuuma, että ihan niin kuin ulkomailla! No daaaaaaahhhh!!! Eikö nyt ole ihana kun voi täällä koto suomessa olla niin kuin ulkomailla? Ei tarvitse istua lentokoneessa, jonottaa matkatavaroita eikä mitään! Suurin osa valittajista voisi nauttiakin tästä lämmöstä kun vaan lopettaisi sen valittamisen. (Ja nyt mä lopetan valittajista valittamisen ja vain nautin omasta ihanasta fiiliksestä monen paskan masennuspäivän jälkeen. Menen partsille ja luen uusinta Reijo Mäen dekkaria, aivot nollaan!)

Ja kiitos kaikille ihanille piristävistä viesteissä niin täällä kuin muuallakin, ootta ihania <3

***iive***

5 kommenttia:

 1. nautitaan me lämmöstä ku muut valittaa... niin nekin nauttii.. sit ku me valitetaan kylmyyttä :P

  Aika pirteä värti tuo keltainen, mutta sopii kyllä sulle (se mitä nyt tuosta kuvasta voi sanoa :D). Ei tosin olisi minun värini, mutta näyttä kivalta sun päällä :)

  mukavaa kun olet taas pirteämmällä päällä!

  VastaaPoista
 2. Hieno paita. :-) Itse yritin ostaa sellaista ihanaa valkoista mekkoa alennusmyynneistä, mutta olin ottanut äidin kaveriksi mukaan ja hänen mielestään näytin siltä kuin olisin ollut menossa naimisiin ja pukeutunut toogaan ja kun kaikki näkyy läpikin jne... Jäi sitten mekko kauppaan. Olisi ollut ihana näin kesähelteillä, mutta pärjäähän tässä hihattomilla ja lyhyillä housuillakin. :-D

  VastaaPoista
 3. Totta, nyt on syytä nauttia näistä säistä!!! :) Oliko ne koppikset tehneet pahaa jälkeä myös sun muille kasveille?? Inhoja moiset!!

  VastaaPoista
 4. blueberry: Joo kuvasta voi päätellä ;D Oli tuo naaman ilme sellainen, että päätinpä rajata sen pois ;D

  Kupariperhonen: Kiitos :) Toisaalta, ehkä hyvä että mekko jäi kauppaan, sillä jos olisit ostanut sen olisi äitisi sanat soineet päässä mekkoa pitäessä. Valkoinen on kyllä vaikea väri...

  Toppahapa: Vielä toistaiseksi muut kasvit ovat saaneet olla rauhassa. Kuoriaisten suurinta herkkua reikien perusteella näyttävät olevan juurikin salaatit ja sitten joku rikkaruohokasvi. Söisivät nyt vaan niitä rikkaruohoja eikä mun salaatteja!!! ;D

  VastaaPoista
 5. Kello on ihan just kaks ja istun takapihalla keinussa blogeja ja Facebook-päivityksiä lukemassa, nautin lämpimästä kesäyöstä! Näitä Suomessa on niin vähän, että ei pidä valittaa. Syyllistyn siihen kyllä joskus itsekin, kun on paljon asiakkaita ja hiki vaan virtaa :) Mutta, kun kesästä pääsee nauttimaan, antaa lämmön helliä meitä!
  Ja aivan mahtavaa kun olet taas pirteämmällä tuulella. Mäkin olin pari päuivää aika alamaissa, mutta tuntus helpottavan taasen.

  VastaaPoista

Kiitos :)