sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Kuvagalleria

No nyt on yökötys ja vähemmän yökötyskuvia lisäilty. Oli muuten ihan herättävä homma. Kaikkia ällötyskuvia ei tietenkään voinut julkaista, mutta huomattua tuli, että aika hyvin on tullut jojoiltua.

Katso siis Kuvagalleria omalta sivultaan, mutta omalla vastuulla sitten ;D

Eilen käväisin salilla pyörimässä 1h 30min ja ihan hyvät treenit sain aikaiseksi kipeälläkin koivella. Pistin kuitenkin kunnon tukisiteet jalkoihin ennen treeniä ja venyttelin huolellisesti treenin jälkeen. Oli inspiroivaa myös treenata kun salilla oli yhtä aikaa myös salin ehkäpä kovakuntoisin mimmi (ainakin noin niin kuin lihaspuolella). Ehkäpä olen vähän kade :) Harmi kun olen niin ujo välillä ettei uskalla mennä paljoa jutskailemaan. Tosin en mä tiedä olisko kiva jos joku tulis treenejä häiritseen. Seurasin sitten vähän sivusilmällä. (Eli jos jostain syystä luet tätä niin en mulkoillut sua vaan otin inspiraatiota sun treenistä). Voi sitä intensiteettiä ja kuntoa!

Palkkariin sekoitin treenien jälkeen lorauksen kookosmaitoa ja rakkauspakkauksen kaakao-maca-jauhetta. Muuten tein sen rasvattomaan maitoon. Ja oli aivan törkeän hyvää!

Tänään sit tietääkin treenanneensa tauon jälkeen. Voi, olen iloinen.

1 kommentti:

  1. Joo, jojoiltua on tullut täälläkin n. 10 kg:n sisällä...
    Oih, treenaamisesta tulee kyllä niin huippufiilikset. Ite täällä fiilistelen päivän penkkitreeniä ja parin tunnin lenkkiä :D

    VastaaPoista

Kiitos :)