perjantai 22. heinäkuuta 2011

Pallo(t) ja minä

Aivan mahtava hellepäivä takana! Tai menossahan tuo vielä on ;) ei vielä nukuta ja lämpömittarikin kilkuttaa kivoja lukemia.

Töissä oli suhteellisen raskas päivä. 8h aamuvuoro, yhden työntekijän vajauksella ja saunottamassa koko päivä. No, toisaalta eipä ollut kylpyhuoneen ja ulkoilman välillä kovin suurtakaan eroa. Kaikkein eniten uupuivat jalat, sillä n. 6h kumpparit jalassa ei tehnyt todellakaan hyvää. Särky töiden jälkeen jaloissa aika mahdoton!

Töiden jälkeen suuntasin nenäni kohti Prismaa ja kävin shoppailemassa ALE:sta mm. kaksi treenipuseroa (tai voihan noita pitää muutenkin) Puma:n toppi -70% ja Nike:n Dry Fit-toppi -50%. Niken pusero on ainakin kivaa Dry Fit matskua kun ei ole sellaista "uimapukukangasta" vaan tuntuu ihan normi puuvillatrikoolle.
www.prisma.fi
Prismasta lähti myös mukaan tämä ensimmäinen vihreä pallo.
Kyseessä on siis n. 25cm halkaisijalla oleva Pilatespallo, joka on kätevä mm. rangan liikkuvuuden lisäämiseen, venyttelyyn, vatsalihasliikkeiden tekoon jne. Oli muuten todella edullinenkin, no saa nähdä sitten mikä mahtaa olla laatu, sillä on vielä paketissa...

Ja se mitä sieltä kaupasta oikeasti lähdettiin hakemaan... sillä kaikki nuo edellä mainitut olivat itseasiassa heräteostoksia. Vuorossa siis toinen pallo tai itseasiassa kuula :D

Muutaman kahvakuula-tunnin myötä ajattelin, että se olisi tällaiselle aikaongelmaiselle, mutta kuitenkin voimaa tavoittelevalle kuntoilijalle hyvä väline. Ja toivon todella ettei siitä tule pelkkää ovipönkkää. Nyt ainakin oli hyvät meiningit treenailla kun parvekkeella oli mittarin mukaan reilusti yli +30 astetta lämmintä. 25min jaksoin kuulan kanssa heilua ja venyttelyt perään. Sen jälkeen lähdettiin vielä reiluksi tunniksi rannalle koko perhe rentoutumaan ja uimaan.

Kolmas pallo on mun vatsa ;( Paino oli loman ja juhannuksen uupumisten sekä masistelujen jälkeen 74kg ;(  Nyt sitten vain suunta taas alaspäin ja voimaa kehiin. Tosin kuten aiemmin postasin, niin tiedossa on suhteellisen rankka loppukesä jos työvuoroja katsotaan, joten saa nähdä mihin riittää energiat. Jos sitten edes tuota kuulaa jaksaisi heilutella ees joskus vaikkapa muutaman kymmenen minuuttia kerrallaan.

Kovasti on muuten arvontoja menossa, sillä Toppis, Joanna ja Hiilarihirmu arpovat kaikki!!!  Ja kukaan hirmu ei edes paljasta mitä voittaja saa ;D Luvassa varmasti mielenkiintoisia yllätyksiä :)
Sit kun kaikki muut ovat arponeet niin mäkin tietty voisin. Pitää kehitelläkin jotain kivaa. Voisin arpoa vaikka hmm... lukijoiden kunniaksi tai vaikkapa jonkun tavoitteen täytyttyä. No saas nähdä ny!

Nyt mä painun Suurimman Pudottajan pariin. Eilen tuli katsottua kaksi jaksoa ja tämän päivän jakso on vielä näkemättä. Jos huomenna kerkiäisi päivitellä tuota sivuakin.

iive <3

8 kommenttia:

 1. Onnea kahdesta ensimmäisestä pallosta:D
  Ja mähän sanoin.. ettei siihen kauan mene, kun säkin sen oman rautamötikän hommaat :P minkäs painoinen sun uusi rakas on?

  Toivotaan että se vaaka alkaa näyttää sinullekin pian pienenpiä lukemia :)

  VastaaPoista
 2. Kahvakuula on hyvä ystävä! Ja tsemppiä työrupeamaan ja liikunnaniloa aina kun ehdit ja jaksat liikkumaan.

  VastaaPoista
 3. Tajusin klikata tuon kuulakuvan suuremmaksi, niin johan sai numerostakin selvää :D 8kg:n kuulahan se taitaa olla :)

  VastaaPoista
 4. Joo, kasikiloisen ostin nyt kuitenkin vaikka se on yhdellä kädellä tehtäviin liikkeisiin (missä käsi nostetaan kokonaan ylös) vähän liian painava hartiajumien takia...
  Prismassa oli kyllä edullisia muovitettuja kuulia niin mietin et jos ostaisi semmoisen. Toisaalta oon kuullut niistä vain ja ainoastaan huonoa :( (siis muovitetuista yleensä, en juuri noista kuulista)

  No toivon nyt, että kuulailu auttaa jumeihin ja kasikiloinen on vähän ajan päästä jo sopiva. Mielummin ostan sit sen 12kg:n kuulan ;D

  Ja kyllä se paino sieltä taas tippuu, on se tippunut ennenkin ;D Ja turvotukset laskee kun pääsee omia sapuskoita syömään ilman mitään lisäainehässäköitä. (Arvatkaa vaan onko ruuansulatus aivan sekaisin 2pvä moskan syömisen jälkeen! Vaikka ei kai ruokaa saisi moskaksi haukkua...)

  VastaaPoista
 5. toi pilatespallo näyttää siltä, että olis samaa merkkiä kuin oma jumppapalloni. Jumppapallon laadussa ei ainakaaan ole mitään valittamista. =)

  VastaaPoista
 6. inna: tuo pilatespallo oli tuota prismassa myytävää Eco Body-sarjaa ja nyt kun palloa on testattu niin hyväksi todettu :)
  Lähinnä ostin tuon selkäjumien aukaisua varten (mulla menee aina rintaranka jumiin/lukkoon), mutta mukana oli ohjeita ihan liikkeisiin, joten saatampa joskus kokeilla niitäkin!

  VastaaPoista
 7. hommasin myös kyseisen pilates pallon, mutta en vain tajua miten siihen saa ilmaa :DD

  VastaaPoista
 8. Paketissa pitäisi olla sellainen vaaleahko pieni pilli (siis niinkuin mehupilli tms.) Ota pallosta se valkoinen kanta eli tulppa kokonaan irti ja puhalla pillillä haluamasi määrä ilmaa reijästä palloon, sulje tulppa painamalla vain paikoilleen.

  Itse ainakin myönnän kovasti koettaneeni puhaltaa ilmaa tulpan läpi... ei mennyt, ei... :)

  VastaaPoista

Kiitos :)