keskiviikko 24. elokuuta 2011

Hyvinsyöjä

Radio-ohjelman innoittamana surffailin nettimaailmassa ja päädyin Valtuutettujen Hyvinsyöjien sivulle ;D Kyseessä on siis kamppissivu koskien tuota jo aiemmin mainitsemaani Suomalaisen ruokakulttuurin edistämisohjelmaa.
Huvikseen täyttelin ilmottautumislomakkeen ja eilen sain postia hienosti Maa- ja Metsätalousministeriöstä :O Siippa oli kovin kummissaan kiikuttaessaan MMM-merkinnällä varustettua kuorta sisälle. Kyseli oonko paljonkin metsää ostanut?
Eihän tästä nyt mitään varsinaista hyötyä ole, mutta ihan hauska juttu sinänsä ;D

***


Sain myös kassillisen luumuja ja niistä keiteltiinkin "hilloa" pakastimeen. Saa sitten luumupuuroa, jogurttia tms. Osa luumuista meni tietenkin suoraan massuun, pitäähän niistä saada nauttia tuoreeltaankin!

Mahtavia!

Säilömisprojekti on hyvällä mallilla. Pakkaseen on suunnitelmissa haalia vielä omenia (hilloksi ja kuutioiksi), karviaisia, puolukoita, tyrniä, sieniä... Lähestulkoon kaiken olen saanut ja saan ilmaiseksi, itse keräämällä metsästä tai tuttujen pihasta ylijäämät. Tyrnit käyn keräämässä maksullisesta paikasta jos eivät ole hirvittävän kalliita. Marja-aroniaakin olis, mutta mitä siitä tekis?

Tänään kävin kävelemässä metsässä 3,5km, josta 3km tyttöä selässä kantaen. Puoli kilometriä poimittiin mustikoita ja muuten vaan pompittiin sammalmättäillä. Illalla vielä uudestaan metsään kun appivanhemmat tulee lapsenlikaksi. Ja jos vaan jaksaa niin lisäksi olis ajatuksissa vetää vähän kuulaa ja joogaa, mutta vain jos metsäreissun jälkeen vielä jaksaa.

Ruuat menee omalla painollaan. Nyt on ollut ehkä vähän liika hiilaripainotteista, mut kun on vaan yksinkertaisesti tehnyt mieli leipää. Ei voi mitään. Mut onneksi mä en tykkää mistään pullaleivästä.

Eilen kävin sairaslomapäivien jälkeen tekemässä yhden iltavuoron. Tänään vapaata. Oksetti ja pyörrytti töissä koko ajan. En kyl tykkää. Samanlainen olo on jatkuvasti, tuolla metsässäkin. Verenpaineet suht. matalalla, veteleevät jotain 101/55 tai alle. Ihan kun olis raskaana, mitä en kyllä ole, enkä nyt edes voikaan raskautua noiden hormonihäiriöiden takia. Mielialatkin on kuin raskaana ollessa tai kuukautisten tullessa, hermot menee sekunnissa.

3 kommenttia:

 1. Mahtava juttu! Minkä ikäinen sun tyttö on , viihtyykö hyvin selässä? Meillä 2 v 1 kk ja alkaa melkeen heti mankua että haluaa itse kävellä. Joskus kyllä suostuu pidempäänkin olemaan selässä.

  mulla on myös avoin blogi, alustaasti.blogspot.com minne olen alkanut keräilemään uuden ajattelutavan mukaisia juttuja, hyvin on vielä hiljainen, enimmäkseen luen.. Kun ois vaan aikaa seurata kaikkia näitä mielenkiinnostavaisia blogeja.

  VastaaPoista
 2. Meillä neiti on samanikäinen. Hyvin viihtyy selässä, vähän liiankin hyvin ;D Tänäänki kysyin monta kertaa, että haluatko kävellä niin selästä kuului vaan e-eeii. Hieman raskasta on vaan tuo poimiminen tyttö selässä kun painaa kuitenkin sen 10-11kg ja heiluu siellä ees taas. Pakko oli sit hetkeksi ottaa selästä pois, että sais jotain saalistakin ;) Sieniä mä lähinnä katselin, mutta niitä ei tuolla metsässä ollut semmoisia mitä oisin halunnut.
  Metsässä tuo tyttö viuhtoo menemään ees taas. Itse poimii omaan suuhun mustikoita ja käy mun sankosta varkaisilla. Punainen takki päällä kun ollaan kahdestaan metsässä ja kello kaulassa nii ei häviä!

  Kannattaa Virpi laittaa tuo sun profiili "avoimeksi"/näkyville niin ihmiset näkee sun blogin siitä profiilista, siis jos haluat lukijoita tietenkin :D Mie ainakin katson monesti kuka on kommentoinut, onko sillä omaa blogia ja mitä muita blogeja se lukee.

  VastaaPoista
 3. Täytyypi opiskella miten se onnistuu. Profiilin takana on myös toinen salasanan takana oleva blogi minkä en halua missään (hakukokeinssa yms) näkyvän.

  VastaaPoista

Kiitos :)