maanantai 29. elokuuta 2011

Kirottu kuula ja tietokonelakko!

Kuinka se voikaan joka kerta vetääkin mut ihan jumiin???
No ei ihan mieletön kapistushan tuo on ja en todellakaan kadu tippaakaan sen ostamista. Itseasiassa uuden 12kg:n kuula on jo ostoslistalla kuhan saan hynät kasaan. Siippaakin on ruennut kuulailu kiinnostamaan, joten mikäs siinä sitten :D
Kirjastosta löysin Kahvakuulaharjoittelu DVD:n! Oli kyllä ihan hyvä juttu treenata sen kanssa. Tuohan on ihan opetusvideo, mutta kun pisti Spotifyn taustalle soimaan niin siitä sai ihan hyvän treenivideon! Kuvan laatu läppäriltä katsottuna ei ollut kyllä kovin kehuttava, mutta ennen kuin haukun sen niin täytyy testata vielä soittimella ja telkkarista. Tuli hyviä uusia liikeideoita yms.  Täytyy katsoa löytyiskö kirjastosta myös sitä Kahvakuulakirjaakin lainaan.


Torstaina alkaa syyskuu ja salilla pyörähtävät lapsiparkit taas käyntiin. Se on taas meidän perheelle tosi hyvä juttu, sillä nyt sinne salille pääsee aivan tasavarmasti ainakin 2 kertaa viikossa (paitsi jos on töissä). Salitreeni onkin ollut kuukauden päivät tauolla kun olen yrittänyt antaa aikaa miehen golf-harrastukselle. En kyllä nytkään mene salille torstaina vaan käyn kerrankin vähän bilettämässä, sillä varasin itselleni paikan Zumba-tunnille. Uusissa kengissä kelpaa vähän pyllyä heilutella ;D Voihan tuota sen jälkeen vähän jäädä puntillekin!


Tietokonelakko on ollut nyt käynnissä 2 kiduttavaa päivää. Olen huomannut, että koneella tulee vietettyä vähän turhankin paljon aikaa, joten nyt ei koneella istuta kuin silloin kun lapsi ei ole kotona tai hän on nukkumassa. Tietysti tosiaankin tärkeitä asioita voi koneelta käydä katsomassa, mutta blogi tai facebook eivät sellaisia ole! (Eikä maikkarin viihde, eikä iltalehti, eikä BBplaza, eikä, eikä, eikä...) Olen huomannut tämän lakon aiheuttavan mussa ihan "vierotus-oireita"! Joten tosissaankin taitaa olla homma tarpeen. Nyt sitä tulee ihmeteltyä, että mitäs ihmettä sitä tekis? Eilenkin sit lähdettiin lenkille, joten ei mikään huonompi homma.


Tämä homma juontaa juurensa taas yhteen radio-ohjelmaan, jossa puhuttiin paino ja kunto-ongelmista. Siellä armas tutkijasetä huomautti juurikin internetin ja television passivoivasta vaikutuksesta arkielämään. TV:tä meillä ei ole kesän aikana paljon katseltu. Suurimman Pudottajan finaali-jaksot ovat edelleen katsomatta kun ei ole yksinkertaisesti ollut aikaa niitä katsoa. Muutkin tv-ohjelmat on jääneet pois. Ainoa ohjelma mitä meillä nykyään katsotaan suht säännöllisesti on vapaa-aamujen lasten piirretyt ja joskus Pikkukakkonen. Siinäpä ne ;D


Kirjastosta lainasin uuden Kaisa Jaakkolan Hormonidieetti kirjan. Vaikuttaa kyllä ihan mielenkiintoiselta, mutta katsotaan nyt kun saan tuon kokonaan luettua. Nyt olen lukenut vain pätkiä sieltä täältä...


Pikkaisen on ruennut tekemään mieli käydä vaa'alla, mutta vielä ei tunnu että paino alkaisi kutosella... mut pitäiskö sittenkin käydä? No jos kävis vaik viikon päästä?


4 kommenttia:

 1. Taitais tehdä mullekin hyvää tuo tietokonelakko. Tulee istuttua ihan liikaa täällä blogeja lukemassa, on vähän syrjäyttänyt Facebookinkin :D
  Olin viime torstaina Kaisa Jaakkolan yleisöluennolla liittyen tuohon Hormonidieetti-kirjaan. Mielenkiintoista asiaa ja laitoinkin Celiaan, näkövammaisten kirjastoon toivomuksen, että tuottaisivat kirjan joko pisteillä tai äänitteenä. Tarkotus on myös kirjottaa omaan blogiini jonkinlainen postaus luennosta, oli sen verran mielenkiintoinen lähestymistapa asioihin.

  VastaaPoista
 2. Hepa: Olis kyllä kiva päästä kuulemaan tommoisia luentoja. Se Jaakko Halmetojan luentokin kiinnostais vaikka se ehkä vähän liian hmmm.... superfood-tyyppi onkin mun makuun. (Se kultainen keskitie)
  Aika vähän täällä keski-suomes on mitään tai sit mä en vaan bongaa niitä mistään :(

  Ja tietokonelakko tekee NIIIIIIN hyvää! Vaikka ny vähän ahistaaki...

  VastaaPoista
 3. Joo, kultasen keskitien kannattaja minäkin SuperFoodeissa varmasti hyviä juttuja, mutta en osaa kuvitella itseäni syövän vaan niitä. Katoin tuolta www.hormonidieetti.fi-sivulta missä Kaisa luennoi, näky olevan Tampere ja Helsinki. Jos huomaan jotain Keski-Suomen suunnalla, voin vinkata. Ite olen nyt vasta tänävuonna oikein innostunut noista erilaisista luennoista.

  VastaaPoista
 4. Vinkkaa vaan!
  Tosi usein nuo on tyyliin pääkaupunkiseutu/turku/tampere/oulu. Savos on kans hiljaista :(

  Siinä se olis koko elämä kun vaan vedettäis pakurikääpää ja goji-marjaa vaan ;D En mie tiiä, kuinka oikeesti joku voi hehkuttaa, että kyllä se goji on parempi kuin just metästä poimittu mustikka tms???

  VastaaPoista

Kiitos :)